JOVANA NESTALA NA 2 MESECA, ONDA OBJAVILA SLIKU U CRNOJ BOJI! Seve, Anđelka Prpić, Jelena Tomašević PRUŽILE PODRŠKU
Foto: printscreen

pevačice se pridružile

JOVANA NESTALA NA 2 MESECA, ONDA OBJAVILA SLIKU U CRNOJ BOJI! Seve, Anđelka Prpić, Jelena Tomašević PRUŽILE PODRŠKU

Voditeljka Jovana Joksimović se danas posle dva meseca oglasila na društvenoj mreži Instagram objavivši svoju selfi fotografiju koja je crno-bela, što je zaintrigiralo mnoge.

Objavljeno:

Jovana je ispoštovala novi izazov, a u pitanju je: "žena za ženu" u okviru kojeg žene objavljuju svoje fotografije uz haštag - "womensupportingwomen" (žene podržavaju žene, prev. nov.).

Svaka žena koja ispoštuje nominaciju i objavi svoju fotografiju koja mora da bude crno-bela, treba da taguje još nekoliko svojih drugarica ili poznanica.

Cilj ovog izazova je da žene međusobno jedna drugoj pruže podršku kako bi što lakše izgradile samopouzdanje.

Jovana je objavila selfi fotografiju na kojoj najviše pažnje privlači njen široki osmeh, a između ostalih voditeljka je za ovaj izazov nominovala i glumicu Anđelku Prpić, koja trenutno prolazi kroz ne tako lep period, jer se razvodi od svog supruga.

Inače, ovaj izazov započela je Vanesa Brajant, supruga tragično preminule zvezde Kobija Brajanta, a sledile su je mnoge dame sa svetske javne scene.

Izazov je uzeo maha kada je i domaći džet-set u pitanju, pa su osim Jovane, svoju podršku drugim ženama poslale i Jelena Tomašević, Tamara Dragičević, Severina...

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.