SANDRA AFRIKA KUPILA SPLAV ZA 150.000 EVRA! Nekoliko SOBA, veliki BAZEN, teren za BASKET! Kod nje nema KRIZE!
Foto: printscreen

NEMA KRIZE

SANDRA AFRIKA KUPILA SPLAV ZA 150.000 EVRA! Nekoliko SOBA, veliki BAZEN, teren za BASKET! Kod nje nema KRIZE!

Za nju nema krize!

Objavljeno:

Sandra Afrika kupila je splav na Savi za 150.000 evra! Atraktivna pevačica rešila je da celo leto provede u Beogradu, pa je uz pomoć bivšeg dečka pazarila luksuznu nekretninu na vodi.

Oaza na vodi

Afrika se počastila kućom na vodi usred pandemije koronavirusa.

- Sandra je oduvek maštala da ima svoju oazu na vodi, a sada je konačno sebi ispunila tu želju. Još zimus je snimila jedan splav na Savi, a kaparisala ga je tek nedavno, tokom trajanja pandemije koronavirusa. Svidelo joj se što ima nekoliko soba, veliki bazen i teren za basket. Sada tu provodi slobodno vreme, a na splavu je nedavno snimila i spot - kaže dobro obavešteni izvor blizak pevačici za Informer dodaje:

- Pored splava, Sandra je pazarila i čamac i skuter, tako da sada može u potpunosti da uživa na Savi. Ona već ima jahtu u Crnoj Gori, ali pošto su granice zatvorene, već se pomirila sa tim da ove godine nema ništa od mora.

?✌️

A post shared by Sandra Afrika (@sandraafrika) on

Atraktivnoj pevačici je u kupovini splava pomogao bivši dečko, a sadašnji menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša.

- Njih dvoje imaju dosta zajedničkih poslova. Dopala mu se njena ideja da kupe splav, jer veruje da je to dobra investicija. Sada i on svaki slobodan trenutak provodi na Savi - priča sagovornik i objašnjava da bivši ljubavnici imaju dosta zajedničke imovine:

- Mikiša je nedavno Sandri predložio da kupe plac u Šapcu i naprave zgradu sa 13 stanova. Zajedno su uložili dosta novca u taj biznis. Stanovi se uveliko grade, a Sandra i Mikiša jednom nedeljno idu u Šabac da bi nadgledali majstore i uverili se da sve ide po planu.

Dobra investicija Kako saznajemo, Afrika planira od jeseni da iznajmljuje svoj novi splav.

- Sada su veoma traženi objekti na vodi i može dobro da se zaradi od iznajmljivanja. Kada prođe leto, Sandra planira da rentira splav za snimanje spotova ili za najam preko vikenda i veruje da će ova investicija relativno brzo da joj se isplati - objašnjava izvor za pomenuti medij.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.