6 DANA BOLNICE, NINA RADULOVIĆ SE ŽESTOKO BORILA PROTIV BOLESTI! Ovako se završila njena potresna priča
Foto: printscreen

ovako je bilo voditeljki

6 DANA BOLNICE, NINA RADULOVIĆ SE ŽESTOKO BORILA PROTIV BOLESTI! Ovako se završila njena potresna priča

Voditeljka Nina Radulović nedavno je obelodanila da je bila u bolnici, gde se lečila od korona virusa

Objavljeno:

Srpska lepotica sada je kod kuće, u karantinu, gde se oporavlja od Covid 19, a svojim pratiocima na Instagramu podelila je svoje iskustvo vezano za njenu borbu protiv ove bolesti.

Nina je prvo otkrila koje simptome je osetila, a nešto kasnije pratioci su je pitali kako se zarazila.

- E, najteže pitanje za mene ovih dana. Verovatno to nikada neću otkriti, ali mogu samo da predpostavim. Ja sam nekoliko dana pre nego što ću osetiti prve simptome mnogo radila... Verovatno, u toku radnog dana morate da skinete masku da biste nešto popili, pojeli, otišli do toaleta, sigurno da se i tu napravi greška. Sreća u toj celoj situaciji što sam išla samo do posla do kuće, nisam se viđala sa roditeljima, dete je u tom momentu bilo kod oca i ja nikoga nisam zarazila.

foto: printscreen

Nina je objasnila da je u bolnici bila šest dana i da je terapija uključivala terapiju kiseonikom, kao i antibiotsku terapiju. Navela je da treba da se reaguje na vreme i da se obavezno nosi maska.

- Danas sam osećam prvi dan bolje, ali i dalje se zadišem dok odem od jedne sobe do druge. Biće bolje. Radim vežbanje za disanje - navela je Nina koja je 6 dana bila u bolnici.

(Espreso.co.rs/Srbja Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.