DUA POSLE DELJENJA VELIKE ALBANIJE I OBJAVE DA KOSOVO NIJE SRBIJA, SPUŠTA LOPTU: Ovako se sad "ČEPI" Srbiji i svetu
Foto: Instagram printscreen/dualipa

vrhunac skandala

DUA POSLE DELJENJA VELIKE ALBANIJE I OBJAVE DA KOSOVO NIJE SRBIJA, SPUŠTA LOPTU: Ovako se sad "ČEPI" Srbiji i svetu

Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa (24) izazvala je burne reakcije Srba na svom Instagram profilu zbog objava da "Kosovo nije Srbija" i deljenjem mape Velike Albanije, dok se sada oglasila i objasnila šta je zapravo želela

Objavljeno: 22:54h

Novom objavom je pokušala malo da smiri strasti i objasni da nije imala lošu nameru, već samo ćeli da s ponosom govori o svom poreklu i korenima.

❤️

Објава коју дели DUA LIPA (@dualipa) дана

- Moj prethodni post nije imao nameru da izazove mržnju. Jako sam tužna i ljuta što je moja objava pogrešno shvaćena od strane nekih grupa i pojedinaca koji promovišu etničku razdvojenost, nešto što ja strogo odbijam. Svaki put kada objavim nešto o Kosovu, komentari polude, čak i ako se radi o lepim stvarima kao što su hrana i muzika i susrećem se sa snažnim otporom prema autetntičnoj albanskoj kulturi. Svi zaslužujemo da budemo ponosni na svoj poreklo, odakle god da smo. Samo želim da moja zemlja bude predstavljena na mapi i da mogu sa ponosom da pričam o svojim albanskim korenma. Ohrabrujem sve da prihvate svoje nasleđe i da uče i slušaju jedni od drugih. Mir ljubav i poštovanje prema svima, Dua - napisla je Lipa na svom Instagram profilu.

back by popular demand ??‍♀️

Објава коју дели DUA LIPA (@dualipa) дана

Na Lipinu prvobitnu objavu reagovao je i UNICEF. Dua se predstavljala kao ambasador UNICEF-a, a na zvaničnom Instagram profilu srpskog UNICEF-a, negirali su da je ona njihov ambasador i istakli da oni "ne podržavaju stavove koje ona iznosi".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.