VESNI DEDIĆ STIŽU JEZIVE PRETNJE! Fanovi Miroljuba Petrovića joj opisuju kako će je UBITI! OVO JE ZA SVAKU OSUDU!
Foto: printscreen

monstruozno

VESNI DEDIĆ STIŽU JEZIVE PRETNJE! Fanovi Miroljuba Petrovića joj opisuju kako će je UBITI! OVO JE ZA SVAKU OSUDU!

- Ne osećam se prijatno i zaista se bojim. Mislim da je ovo sada posao za policiju i planiram da prijavim ovaj slučaj - kaže Vesna na kraju

Objavljeno:

Voditeljka Vesna Dedić ponovo se suočava sa užasnim pretnjama koje na njenu adresu stižu od pristalica Miroljuba Petrovića, baš kao što se to desilo pre tri godine, kada je sa kontroverznim doktorom imala raspravu u jednoj emisiji!

Ni tada, ali ni sada, Vesni nije jasno šta je izazvalo ekstremne Petrovićeve pristalice da joj pišu da će „goreti u ognjenom jezeru“, te da „širi satanizam“ i da će „ići pod mač“, ali kako je istakla za medije, ovaj put planira da pretnje prijavi policiji.

foto: Printscreen

- Pre tri godine gostovala sam sa Miroljubom Petrovićem u emisiji jutarnjeg programa na TV „Hepi“ koji vodi Milomir Marić. Tada nisam znala ko je Petrović, ali se sećam da smo nas dvoje sukobili stavove i da je bilo prilično napeto. Ne mogu tačno da se setim o čemu smo pričali, ali jasno je da se stavovi koje zastupa Miroljub Petrović kose sa stavovima većine ljudi. Nakon te emisije počele su da mi stižu pretnje i to mi se desilo prvi put za sve ove godine koliko se bavim javnim poslom. Ne znam šta je tačno izazvalo te ljude da mi prete, a pogotovo mi nije jasno zašto se to ponavlja sada, skoro tri godine nakon našeg gostovanja - kaže Vesna na početku razgovora za i dodaje da joj nije prijatno otkako su pristalice Miroljuba Petrovića ponovo počele da joj šalju preteće poruke.

- Ne osećam se prijatno i zaista se bojim. Mislim da je ovo sada posao za policiju i planiram da prijavim ovaj slučaj - kaže Vesna na kraju.

Podsećamo, voditeljka Vesna Dedić je pre tri godine sa Miroljubom Petrovićem gostovala u jutarnjem programu, a tada je tema emisije bila Zakon o polnom uznemiravanju.

foto: printscreen

Petrović je tada, kao i u mnogim svojim javnim nastupima, istakao da žene ne treba da se obrazuju, da im je mesto u kući i da im je jedina uloga da rađaju decu, što je isprovociralo voditeljku da mu odgovori.

- Izjava da je najveći problem Srbije to što se žene školuju - toga nije bilo ni u 18. veku. Šta fali da žene studiraju, da budu inspektorke? Izrečeno je toliko strašnih stvari i uvreda na račun žena, da bih ja sve ovo na sud jer po zakonu mora da se reaguje na ovakve svari - rekla je Dedićeva između ostalog u emisiji.

(Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.