Mimi MercedeZ osnovala žensku bandu! U gangu i naša poznata pevačica, a evo kako da budete i vi! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Promo

Cucla oko vrata

Mimi MercedeZ osnovala žensku bandu! U gangu i naša poznata pevačica, a evo kako da budete i vi! (FOTO) (VIDEO)

Da li ste skoro videli odrasle ljude kako hodaju ulicom sa cuclom oko vrata? Ipak, veće je iznenađenje kad vidite koja naša poznata pevačica je nova članica njenog genga!
Objavljeno: 10:11h

Devojka koju niste mogli da ne primetite na domaćoj sceni, kakav god fazon da (ne) gotivite, je svakako Mimi Mercedez.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Svojom bombastičnom pričom, ali i veoma upečatljivim spotovima lepo sve dublje piše svoje ime u domaćoj dizel rep priči.

foto: Promo

Kim Kardašijan može u penziju: Topalkova ćerka ima guzu za desetku! I rado je pokazuje! (FOTO) (VIDEO)

Ovoga puta nam je otkrila šta sve treba da pretpre i urade devojke koje žele da budu članice njenog genga. Naime, Mimi je pod svojim pseudonimom Guda iz Huda izbacila stvar Crna marama. Guda inače predstavlja drugu, underground umetničku stranu Mimi Mercedez i sama Mimi je naziva blejačicom iz kraja. Pa, je i novi spot u tom fazonu.

foto: Promo

- Klinke nove generacije pokušavaju da uđu u našu žensku bandu, i onda prolaze testove u okviru kojih treba da urade nešto za nas. Između otsalog, dobiju i cuclu oko vrata, što simbolizuje Bebe devedesetih - kaže Mimi za espreso.co.rs, a poklonicima domaćeg rep zvuka je verovatno jasno da su Bebe devedesetih aluzija na Bombe devedesetih. (Ko ne zna - nek progugla :)

Pesma prati priču jedne devojke koja odrasta u Beogradu, ali jasno vam, pošto je Mimi u pitanju, da to ne može da bude baš obična devojka.

- Govorim u ime jedne grupe devojaka. One su maletene manjina u Beogradu, ali one postoje i pesma je o njima. Kad čujete - skopčaćete sve. Baš je u mom fazonu, ali ima i nekih dodataka koji će vas iznenaditi - kaže Mimi.

foto: Promo

Gudin spot je, kao i uvek radila sa ekipom - drugarcima koje su tu u svakom projektu i Bogdanom Cvejićem Rakunom, koji je bio zadužen za montažu.

Takođe, mlada umetnica nije zapostavila ni svoj primarni muzički identitet - Mimi Mercedez. I tu je bila aktivna i to sa jednom našom poznatom pevačicom!

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.