PUNA USTA, UZAN NOS I AZIJATSKE OČI Ko je zapravo Elena Kitić i ŠTA STOJI SVE STOJI IZA NJENOG IZGLEDA?
Foto: Printscreen

AUUU

PUNA USTA, UZAN NOS I AZIJATSKE OČI Ko je zapravo Elena Kitić i ŠTA STOJI SVE STOJI IZA NJENOG IZGLEDA?

Mlada ćerka proslavljenih folkera Mileta Kitića i Marte Savić, Elena, reklo bi se da na svom Instagram profilu izgleda zaista nestvarno.

Objavljeno:

Njen ten je poput porcelanske lutke, oči zakošene kao kod azijata, dok su usne sočne i pune poput savršenih meleskinji. Telo je isklesano u obliku peščanog sata, a zadnjica zaobljenija i od Kim Kardašijan.

Svi se pitaju samo jedno. Kako je to moguće? S obzirom na to da njeni roditelji nisu imali prirodne predispozicije da izgledaju kao ona.

foto: printscreen

Iako skoro nikada u medijima ne govori o tome šta je radila na sebi, tačnije uopšte ne daje izjave za medije, samim tim su i spekulacije u javnosti razne.

foto: Printscreen Instagram

Mnogi su komentarisali kako je vilicu popunjavala hijaluronom da bi joj bila špicastija, usta takođe istom tečnošću kako bi dobila na volumenu. Ni jagodice nisu zaostale te je njihova punoća nadomeštena istom supstancom koja je popularna u poslednje vreme. Njene oči podsećaju na azijate, a ova popularna metoda košenja očiju se naziva još i „mačkaste oči“. U poslednje vreme je veoma popularna u svetu, a radi se tako što se tanke niti provuku kroz kožu koja se nakon toga zateže i povlači prema gore kako bi se dobio zaobljeni izgled očiju i u isto vreme podignute obrve i kapci.

Njena zadnjica takođe izgleda savršeno, te je i za to po svemu sudeći zadužen vrhunski plastični hirurg. Ali, tu nije kraj o spekulacijama Eleninog ulepšavanja. Fotošop je takođe uzeo primarni deo u obradi njenih fotografija koje ponekad deluju nestvarno. Savršeno upeglana koža bez ijedne greške, nos bez pora, a oči bez ijedne sitne bore smejalice. Da li je to zaista moguće? Da li je uopšte moguće izgledati kao živa barbika? Očigledno je Elena dokaz za to.

foto: Printscreen

Ako se uporede njene fotografije pre ekspanzije na muzičkoj sceni, vidi se da to nije zapravo ista osoba. Širi nos, manja usta, spuštene jagodice i „normalne“ oči samo su jedne od stvari koje se kod Kitićeve primete da su sada potpuno drugačije nakon promene.

foto: Printscreen

Ostaje da se pitamo, šta je posredi, dobar plastični hirurg ili pak odlična obrada fotografija putem fotošopa?

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.