NAŠA POZNATA VODITELJKA IZNELA JEZIVE DETALJE HORORA KOJI JE PROŠLA: U mraku sam jaukala,nisam mogla da se pomerim!
Nina Radulović, Foto: Printskrin/Instagram/nina_lecic

ISPOVEST

NAŠA POZNATA VODITELJKA IZNELA JEZIVE DETALJE HORORA KOJI JE PROŠLA: U mraku sam jaukala,nisam mogla da se pomerim!

Sada se oseća bolje

Objavljeno:

Voditeljka Nina Radulović otkriva da je šest dana ležala u bolnici, ali da se uz pomoć stručnih lekara i odgovarajuće terapije sada oseća bolje i da je trenutno na kućnom lečenju.

It's gonna be OK ??? . . @skoda.srbija @vidividibutik

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

- U početku nisam uopšte znala da imam upalu pluća jer je sve počelo kao običan virus. Počela sam da kašljucam, pa da me muči gušenje i sve redom, kako inače počinje infekcija. Međutim taj treći dan me je slomila temperatura i specifični bolovi u kostima i mišićima. To ne liči na klasičan virus, već vas onesposobljava da ustanete iz kreveta, odete do kuhinje, toaleta. Ne možete da ustanete od bolova, sem da u mraku jaučete od bolova u krevetu i to nije za poželeti ni najgorem neprijatelju. Srećom, u međuvremenu sam uspela da odem u bolnicu i uradim rendgen koji mi je pokazao da nemam upalu pluća, ali je test krvi pokazao da u telu postoji žarište, jer su mi bili smanjeni leukociti. Ja sam za sve to vreme naravno bila kod kuće, a posle nedelju dana na kontrolnom pregledu, tačnije na skeneru pluća, uočena je upala na oba plućna krila i kašalj se u međuvremenu pojačao, a meni je sve teže bilo da obavljam dnevne aktivnosti. Tada sam primljena na KBC Bežanija gde sam ležala šest dana i primala terapiju od koje mi je ubrzo bilo bolje. Zahvaljujući divnim lekarima na čelu sa doktorkom Marijom Zdravković učinili su da nemam ni malo strah tokom boravka u bolnici i da dobijem odgovarajuću terapiju. Ako postoji božanstvo na zemlji onda je to ona i njen tim koji se silno trudi da pomogne svima i to u skroz teškim uslovima - rade danonoćno, u skafanderima, bez odmora - ističe Nina Radulović koja još uvek nije dobila test na korona virus.

???Good night???

A post shared by Nina Radulovic (@nina_radulovic_official) on

- On mi trenutno i nije bitan, jer su me od početka i tretirali kao kovid pacijenta. Nakon šest dana bili su mi dobri rezultati i puštena sam iz bolnice na kućno lečenje, gde ću sada biti još dve nedelje u izolaciji i nakon toga uraditi kontrolni test. Mogu reći da sam malo živnula nemam i dalje čulo mirisa i ukusa i sva sam krhka i slomljena, ali kažu da od 4 do 5 nedelja traju simptomi. Ja sam srećom bila lakši slučaj, bez obzira što sam završila u bolnici, samo ta pravovremena reakcija je najbitnija, jer su mladi ljudi sad na udaru.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.