SVOJEVREMENO GA JE JURILA NOŽEM, EVO KO JE SESTRA OGNJENA AMIDŽIĆA! Prelepa, ali opasna, imaju sličnosti?
Foto: Printscreen Youtube

ne eksponira se

SVOJEVREMENO GA JE JURILA NOŽEM, EVO KO JE SESTRA OGNJENA AMIDŽIĆA! Prelepa, ali opasna, imaju sličnosti?

Ognjen Amidžić je i te kako dobro poznat domaćoj javnosti, budući da dve decenije unazad vodi veoma popularne televizijske formate.

Objavljeno:

Voditelj je karijeru započeo u rodnom Šapcu u jednoj tamošnjoj muzičkoj emisiji, da bi zatim prešao u Beograd, gde je neko vreme radio na radiju i RTS-u, pre nego što je postao jedno od zaštitnih lica "Pink" televizije.

Ognjen je prvobitno vodio jutarnji program zabavnog tipa, obično odeven u pidžamu, što je naposletku preraslo u "Balkan net", a već godinama unazad publika ga gleda u autorskoj emisiji "Amidži šou", kao i u ulozi voditelja rijaliti šou-programa.

Ipak, malo je poznato da Amidžić ima rođenu sestru Maju, koja je magistar engleskog jezika i bavi se poslom koji nema veze sa medijima.

- Razlika između nas je dve i po godine, ali nikada se prema njoj nisam ponašao kao da sam stariji brat. Ipak, uvek smo bili u malom raskoraku, a najviše sam voleo da je iznerviram i onda da se smejem. Nije bilo velikih svađa, ali me je nekoliko puta jurila nožem… - ispričao je svojevremeno voditelj za "Glossy".

- Međutim, danas smo u odličnim odnosima. Roditelji nam nisu bili strogi, ali znalo se šta je red i ko je autoritet, kao i šta se može, a šta ne, mada nas nikada nisu tukli - zaključio je tada Ognjen, a kako izgleda njegova svastika, koja je u braku sa slavnim odbojkašem.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.