Šmeker na brata: Brenin sin smuvao pevačicu koja je bila hit finala Zvezda Granda! (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

SAMO VISKI NEK SE TOČI

Šmeker na brata: Brenin sin smuvao pevačicu koja je bila hit finala Zvezda Granda! (FOTO)

Imao je ekskluzivno mesto u bekstejdžu, a celo je veče je mogao da nazdravlja u dobrom društvu
Objavljeno:

Po ugledu na stariju braću, ali i tatu Bobu, Viktor Živojinović je muvao mladu folkerku Aleksandru Mladenović, ali ni to joj nije pomoglo da pobedi pa je završila na petom mestu.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Viktor Živojinović i Aleksandra se nisu odvajali jedno od drugog, tako je izgleda uspeo da je smuva u finalu Zvezda Granda.

Sevnula bradža: Aleksandri ispalo malo više nego što treba i to uživo! (FOTO)

Po ugledu na braću i oca, koji slabi na pevačice, Viktor se bacio u te vode i pokazao sav svoj šarm. Kao veliki fan u Sarajevo je stigao dan ranije kako bi joj pružio podršku.

foto: Stefan Jokić

Viktor je jedini imao privilegiju da ulazi u žensku garderobu, a sve vreme se motao oko Aleksandre. Najzanimljivije je bilo dok su čekali rezultate glasanja. Tada su se njih dvoje izdvojili od ostatka ekipe, otišli u bekstejdž i nazdravljali viskijem.

- Nemam ja devojku, imam dečka. Ja sam ovde samo da pomognem devojkama, da im nosim kofere i sve drugo što zatreba - branio se Viktor kad smo ga pitali za novu devojku.

foto: Stefan Jokić

Podsetimo, najstariji Bobin sin Filip u vezi je s bivšom takmičarkom „Zvezda Granda“ Aleksandrom Prijović, dok je Stefan donedavno bio u ljubavi s još jednom folkerkom Nadicom Ademov.

foto: Dami Dervišagić

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.