PEVAČICA OTETA I SILOVANA! Hitno joj potrebna pomoć!
Foto: Profimedia

jezivo

PEVAČICA OTETA I SILOVANA! Hitno joj potrebna pomoć!

Nama koji smo proživeli ovo treba upravo suprotno - napisala je u pismu

Objavljeno:

Nakon što je javno priznala da je bila oteta i silovana pevačica Dafi (Duffy) prozvala je "Netflix" zbog prikazivanja poljskog filma "365", koji je poslednjih dana stekao veliku popularnost među gledaocima, piše "Guardian".

Film prati ženu koju je oteo i s*ksualno napao član mafijaške porodice te joj dao godinu dana da se zaljubi u njega dok je drži u zatočeništvu. Neki misle da film glorificira i erotizira štokholmski sindrom, a čini se da se i pevačica slaže sa negativnim kritikama, jer je Netflixu uputila pismo u kojem ih poziva na "savesno razmišljanje".

- Ne shvatate koliku bol ovaj film nanosi onima koji su prošli bol i horore koje ovaj film prikazuje kao nešto veličanstveno, a sve za novac i zabavu. Nama koji smo proživeli ovo treba upravo suprotno - napisala je u pismu.

foto: Printscreen

- Tužna sam jer je "Netflix" postao platforma za takve filmove. Otmica i s*ksualno nasilje prikazuju se kao nešto s*ksi. Znam i da "Netflix" nikad ne bi pristao biti platforma za filmove koji promovišu homofobiju, pedofiliju ili rasizam, ali na ovo pristaje - dodala je.

Dafi je odlučila da se oglasi nakon što je na internetu pokrenuta peticija za uklanjanje filma sa "Netflixa".

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.