Pobedili u Zvezdama Granda, pa nestali: Evo kako zaboravljeni talenti izgledaju danas! (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

DŽABE IM SVE!

Pobedili u Zvezdama Granda, pa nestali: Evo kako zaboravljeni talenti izgledaju danas! (FOTO)

Oni su rasturili konkurenciju i dokazali su da su vokalno najbolji, a onda su "propali u zemlju"
Objavljeno: 11:05h

Mnogi učesnici šou programa, "Zvezde Granda", svakonevno nastupaju po Srbiji i celom svetu, zarađuju brdo para i uživaju u svojoj popularnosti. Oni su morali da ulože mnogo truda, volje, odricanja, želje, ali ponekad ništa od toga nije dovoljno. Nekada su pevači bili uspešni ako su znali da pevaju, a sada je to sporedna stavka. Morate imati izgled, harizmu i treba da znate kako da osvojite publiku. Pristojan glas se naravno podrazumeva.

Za korak ispred svih: Lansirana Espreso aplikacija! Overite je odmah!

Mnoge Zvezde Granda koje nisu pobedile, postale su ekstra uspešne, poput Tanje Savić koja je osvojila treće mesto u prvoj sezoni ili Rade Manojlović koja je bila druga u 3. sezoni. Tu su još i Topalko, ali i Milica Pavlović koja je osvojila tek 8. mesto u šestoj sezoni takmičenja.

Evo kako izgleda Miladin Šobić! Prestao da peva zbog sestrine smrti, a danas dobio najveće...

Oni su poebedili, nestali, a evo kako danas izgledaju!

1. Branislav Mojićević

Prva sezona, "Zvezda Granda" se održavala tokom 2004. godine. Finale je održano na Tašmajdanu. Svi finalisti su snimili koktel CD sa jednom ili dve pesme, a nakon toga i album. Pobednik je bio Bane koji je izbacio hit "Stara ljubav", nakon čega nije imao mnogo uspeha. Oženio se sa Milicom Mićović krajem avgusta 2013. godine.

Nakon povlačenja pojavio se u šou programu, "Tvoje lice zvuči poznato" gde je takođe odneo pobedu nakon čega je opet nestao.

Bane se nije fizički mnogo promenio i zadržao je svoj mladalački izgled. Lepe crte lica i dečački stil i dalje su njegovi glavni aduti..

2. Dušan Svilar

Treća sezona, "Zvezda Granda" se održavala tokom 2007. godine. Finale je održano 15. septembra. To je ona sezona koja je ostala prepznatljivija po voditeljskom paru Eni Popov i Markom Miljkovićem, bivšim ukućanima "Velikog brata" ili po Milanu Stankoviću koji je tada osvojio četvrto mesto.

foto: Dragana Udovučić

Pevač izgleda skoro pa identično kao kada je pobedio 2007. godine. Ostao je upamćen po širokom osmehu koji i dalje ne skida sa lica.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.