Svi detalji Anine svadbe: Venecija u blokadi! Evo koja balkanska peva, a koje svetske zvezde dolaze! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

kakva fešta!

Svi detalji Anine svadbe: Venecija u blokadi! Evo koja balkanska peva, a koje svetske zvezde dolaze! (FOTO) (VIDEO)

Luksuz, luksuz i luksuz - su možda 3 reči koje najbolje opisuju ovu svdabu, koja je danas vest broj 1 u svetskom džet setu! Nema dileme da su Ana i Švajni nadmašili i Noletovo venčanje, a jednu stvar su ukrali i od Džordža i Amal Kluni!
Objavljeno: 15:16h

Ana i Švajni su rezervisali luksuzni apartman, a u njemu će provesti i prvu bračnu noć. Mladenci su smešteni u jednom hotelu, a gosti su raspoređeni po okolnim hotelima. Zvanice su prevezene gondolama kako bi prisustvovale činu venčanja jer je hotel sa svih strana okružen vodom.

- Ana i Švajni su se venčali u prelepom dvorištu luksuznog hotela sa kojeg se pogled pruža na lagunu, nakon čega su se svatovi premestili u dvoranu hotela, u koju staje 150 ljudi. Hotel ima sopstvene gondole u kojima su zvanice doplovile do mesta venčanja, dok je privatno pristanište hotela osiguravalo da mladence ne fotografišu novinari.

Organizatori venčanja stigli su iz Londona još tokom vikenda i danima su radili na uređenu enterijera, balkona i pagode, ispod koje se sportski par venčao pod vedrim nebom - kaže izvor blizak teniserki i dodaje:

- Nameštaj ovog glamuroznog hotela je u koži i satenu, dok su obodi vrata i prozora opasani pozlatom. Goste su dočekali zvuci klavira i klasične muzike. Po protokolu koji je mlada zahtevala nju je do oltara doveo otac.

Za njih je rezervisana soba u kojoj su legendarni glumac Džordž Kluni i njegova nova supruga Amal proveli prve bračne dane. Više od deset organizatora venčanja, šminkera i stilista je uveliko smešteno u ovom italijanskom dvorcu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.