ISTINA O LIDIJI VUKIČEVIĆ, KOMŠIJE PRIZNALE SVE O NJENOM ODNOSU SA SUSEDIMA! Ovo je prava istina o glumici!
Foto: printscreen

otkrivena

ISTINA O LIDIJI VUKIČEVIĆ, KOMŠIJE PRIZNALE SVE O NJENOM ODNOSU SA SUSEDIMA! Ovo je prava istina o glumici!

Glumica je porodično gnezdo svila na Novom Beogradu, a njeni susedi otkrivaju da iako često nije kod kuće, pronađe vremena da popije kafu i porazgovara sa njima. Opisuju je kao damu, pa dodaju kako je njen sin David postao pilot i svi uzbuđeno čekaju njegov prvi let za Berlin ovih dana.

Objavljeno:

Popularna glumica Lidija Vukićević sa sinovima Davidom i Andrejem živi u prestonici, a susedi kažu da sa njom nikada nisu imali sukob ili problem. Gospodin koji živi u prizemlju njene zgrade, Nenad Stojaković, kaže da Lidija uživa da provodi vreme u njegovoj prelepoj bašti, kao i da voli da jede sveže ubrane smokve koje tu uzgaja.

- Dobre ljude treba negovati i čuvati, sa njima se i družiti, tako da je Lidija uvek naš rad gost. Ona nema mnogo vremena, dosta je zauzeta poslom, njena zamisao je da uzdigne kulturu. U bašti imam pet smokava i kad god ih oberem, ona se sa zadovoljstvom posluži. Divna je komšinica, imam samo komplimente za nju, nikada nijedan prolem nismo imali - priča Nenad i dodaje da je i on ponosan što je Lidijin sin postao pilot:

- Prvi let mu je za Berlin i mi se svi radujemo zaista što je on srećan i što ima dobar posao. Oba sina su zaista dobra, sjajno ih je vaspitala, porodični su momci. Nikakve zamerke nemam, to su deca koja vam sa osmehom kažu: “Dobar dan, dobro veče, laku noć, kako ste”. Predivni su momci, Lidija je njima sjajna majka.

Susedi nam otkrivaju i da je glumica doterana i van kamera i scene, te da je uvek vedrog duha kojim pleni gde god da se pojavi.

- Lidija je uvek doterana i sređena, čak i kada u šetnju ide ili u nabavku. Prava dama, negovana žena. Vidi se da vodi računa o svom izgledu. Ne ponaša se kao zvezda, uvek je nasmejana i učtiva, nikad neće proći da se ne javi u komšiluku. Priđu joj deca da se slikaju, ona uvek stane, izdvoji vreme. Vedra je i ceo komšiluk je voli, mislim da vam niko neće reći nešto loše o njoj i njenoj deci. Nema tu nekih incidenata i problema, oni su momci na mestu, a i ona je gospođa. Voli cveće, vidim je kako nosi za stan. Zastaklila je terasu, pravi je raj napravila. Moja supruga kaže da joj je dom za poželeti - kaže nam stariji sused, koji otkriva da Lidijinog mlađanog izabranika nije video kako je posećuje u stanu.

- Njen momak nikada nije bio tema naših razgovora, a pravo da vam kažem, nisam nikad video da je sa njim došla u stan. Verovatno je to i poštovanje prema sinovima, ona o njima baš vodi računa i oni su za nju vezani.

U blizini zgrade u kojoj stanuje Lidija Vukićević je kafić, ali kažu da im atraktivna glumica nije čest gost:

- Vidimo Lidiju kad prođe, ali do nas ne svraća. Ne kafeniše ovde, verovatno je zauzeta žena.

Komšinica nam je otkrila i da glumica voli cveće, te da ga često kupuje za svoj dom.

- U našem kraju nema puno poznatih ličnosti, iznenadili smo se što je Lidija odlučila ovde da kupi stan. Često gledamo njenu terasu, sa ulice se vidi. Zastaklila ju je, uvek je tu cveće, izgleda prelepo. Često i nju vidimo kako nosi cveće i kese kad ide u kupovinu - priča nam gospođa koju smo sreli na autobuskom stajališu u blizini Lidijine zgrade.

I druge komšije su nam otkrile da glumica dečka ne dovodi u porodični dom, ali i dodali da ona izgleda mnogo mlađe te da nije čudno što joj partner nije vršnjak.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.