NAKON ŠTO SE RAZVELA, VODITELJKA SAOPŠTILA OVO, A VEZANO JE ZA DECU! Svi prepričavaju šta je Kilibarda rekla
Foto: Printscreen

iznenadila

NAKON ŠTO SE RAZVELA, VODITELJKA SAOPŠTILA OVO, A VEZANO JE ZA DECU! Svi prepričavaju šta je Kilibarda rekla

Voditeljka Marija Kilibarda progovorila je o intimnim detaljima iz svog života

Objavljeno:

Marija iza sebe ima brak koji se završio krahom, a na pitanje da li posle razvoda veruje u ljubav za "Kurir" je odgovorila:

- Kao i pre, i za vreme, naravno da verujem i nakon svega. Šta bi nam ostalo da izgubimo veru?

Voditeljka obožava decu i često provodi vreme sa svojim rođacima i kumovima, te su nezaobilazna i pitanja kako vidi sebe kao majku jednog dana.

- Znate kako, ja obožavam klince, obožavam sebe dok sam sa njima jer onda se trudim da vodim i ozbiljne razgovore sa tim velikim malim ljudima. Volim nešto da ih naučim, a s druge strane obožavam da se glupiram s njima , da se spustim na taj nivo da se kliberim i ponašam budalasto. Sa svojim kumićima volim da vodim te neke ozbiljne razgovore, volim da ih pitam o svemu što se njima dešava u vrtiću ili školi, sa drugarima ili da mi pričaju o svojim emocijama, jer oni to hoće samo treba da razgovaramo sa njima. Ne znam kakva ću da budem majka, sada se trudim da budem dobra kuma, dobra drugarica tim malim ljudima i nadam se da ću biti najbolja tetka - rekla je Marija.

Iako je tajanstvena po pitanju partnera, dodala je da u njenom životu uvek postoji neko ko joj stavlja osmeh na lice.

- Na ova pitanja uvek diplomatski odgovaram iako znam da se odnosi na partnera, ali uvek postoji neko ko mi izmami osmeh na lice. Imam mnogo divnih ljudi oko sebe, njih mi ne manjka i nema tu deficita - navela je Kilibarda za pomenuti medij.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.