DA LI JE REALNA SA OVIM?! ROMANA TRAŽILA OVE USLOVE U ZATVORU, PROCURILI DETALJI: Srbija je u šoku zbog ovoga!
Ima posebne prohteve, Foto: INSTAGRAM/ROMANA PANIĆ / INSTAGRAM

zahtevna je

DA LI JE REALNA SA OVIM?! ROMANA TRAŽILA OVE USLOVE U ZATVORU, PROCURILI DETALJI: Srbija je u šoku zbog ovoga!

Prema pisanju australijske štampe, Romana i Filip su kao turisti ušli u ovu zemlju, bežeći od koronavirusa koji je paralisao Italiju.

Objavljeno:

Pevačica Romana Panić (45), koja je uhapšena u Australiji sa verenikom Filipom Mrkajićem zbog krađe novca sa bankomata i potom osuđena na dva meseca robije i još deset meseci uslovne kazne, tražila je posebne uslove u zatvoru, saznaje Srpski telegraf. Naime, Romana je sa 15 godina obolela od dijabetesa i primorana je četiri puta dnevno da daje sebi insulin, kao i da se pridržava striktnog režima ishrane.

- Ja sam dijabetičar i moram da imam posebnu ishranu jer se 30 godina borim sa tom bolešću. Mogu da umrem ako ne budem dobijala insulin i hranila se po strogim pravilima - apelovala je Romana preko advokata na sud u Brizbejnu, koji joj je omogućio da ima svu potrebnu zdravstvenu pomoć.

Romanina porodica i prijatelji razočarani su što je ukaljala ime, a za njen sunovrat krive verenika. Za Filipa Mrkajića, zbog kojeg se još 2018. preselila u Italiju, vezuju se uglavnom propali poslovi. Filip je u Srbiji u više navrata otvarao firme za prodaju nekretnina, nakita, transportnih vozila i alata, koje su mu, prema kazivanju upućenih, bile paravan za mutne poslove. Mrkajić se potrudio da ne ostavlja pisane tragove, pa nikada nije dozvolio Romani da na društvenim mrežama objavi fotografiju s njim ili da ga imenuje u intervjuima.

Romana tražila uređaj za čitanje kartica

U Romaninom telefonu pronađeni su dokazi da je od jedne ženske osobe tražila uređaj za čitanje kartica. Pevačica je to, i pored dokaza, negirala u policiji, ali je žena potvrdila da joj je pomogla u nabavci tog uređaja jer je mislila da je Romani potreban zbog naplaćivanja ulaza na njene koncerte. Isti izvor otkrio je da se Romanin verenik na sudu branio da ima dvoje dece i molio za blažu kaznu.

Prema pisanju australijske štampe, Romana i Filip su kao turisti ušli u ovu zemlju, bežeći od koronavirusa koji je paralisao Italiju. Otkriveno je da je on 19. marta postavio prvi uređaj na bankomat u tržnom centru "Kanon hil plaza" u Brizbejnu. Nakon toga je na još dva bankomata učinio istu stvar i tako prikupio podatke o bankovnim računima čak 35 osoba, koje su posle toga pokrali, skidajući im novac falsifikovanim karticama. Policija je pratila par i početkom aprila upala u njihovu iznajmljenu sobu, gde su pronašli uređaje koje su koristili za krađu, kao i 23.500 australijskih dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.