BIKOVIĆ U SRBIJU DOVODI CEO HOLIVUD! Džoni Dep dolazi prvi, okreću se milijarde, ovo su svi detalji!
Foto: Printscreen

ugovor zlata vredan

BIKOVIĆ U SRBIJU DOVODI CEO HOLIVUD! Džoni Dep dolazi prvi, okreću se milijarde, ovo su svi detalji!

Ovakva saradnja je ugovorena na deset godina, a doneće milijarde

Objavljeno:

Planetarna popularnost Miloša Bikovića, glumcu je obezbedila ugovor iz snova i to u Rusiji.

Međutim, svojim talentom Biković će i za Srbiju učini veliku stvar, čemu svedoči objava na jednom tviter nalogu.

U objavi se navodi da je glumac ugovorio saradnju sa svetskim platformama, potpisao Džoni Depa, a da će korist od toga imati i 600 ljudi koji će biti lokalno zaposleni.

Ovakva saradnja je ugovorena na deset godina, a doneće milijarde.

O svemu tome se oglasio i sam glumac koji je potvrdio navode.

foto: Printscreen

- Jedna od najvećih producentskih kuća dolazi u Srbiju da otvori ovde glavnu proizvodnu komponentu. Dosta dugo je ta šema razrađivana, dosta dugo smo radili na tome. Imali smo sreće, ova korona nam je pomogla, jer je Andrea Iervolino ostao zarobljen u Beogradu, drugim rečima, nije hteo da se vraća u Italiju, i onda smo ubrzali nešto što bi trajalo možda godinu i po, dve. Uspeli smo da u dva meseca uradimo sve za vreme ove krize. Andrea je producent koji je uradio dugometražni animirani film "Artički psi", koji je na "Netfliksu" ovih dana treći po gledanosti u Sjedinjenim Američkim Državama, što je veliki uspeh. Nastavke tog filma on želi da radi u Srbiji, pošto je čuo da imamo mnogo talentovanih ljudi. Mi smo se upoznali kada smo radili film u Rimu sa Antoniom Banderasom i tako smo se i sprijateljili. Došao je ovde, imao sastanak sa Vladom, oni su mu izašli u susret i mi danas u 11 sati potpisujemo sporazum. - rekao je za Blic pre dve nedelje i dodao.

- Memorandum o saradnji nikada nije obavezujući, on je iskazivanje namere. To je dovoljno da on krene u investiciju. Mi sada gledamo prostor. Jedan prostor mi iznajmljujemo, drugi on mora da kupi. Potpisali su ugovor sa Agencijom za ljudske resurse. Posao je već krenuo. Mi smo krenuli u realizaciju projekta. Obavezujemo se da ćemo tih sedam projekata da sprovedemo i da ćemo da zaposlimo toliko i toliko ljudi, da će to biti određenog kvaliteta i određenog tehničkog nivoa. Vlada se obavezuje da će u skladu sa zakonom i zakonskim normama da nam obezbedi tu vrstu poslovanja. Mi na neki način samo iskazujemo nameru, Vlada je upoznata sa tim šta mi planiramo da uradimo imajući u vidu da je i revizorska kuća "Ernest&Young" dala svoje mišljenje i da je to prošlo njihovo odobrenje. - zaključio je popularni glumac.

foto: Printscren

Miloš Biković angažovaće će i Saru Džesiku Parker za snimanje animiranih filmova u Beogradu.

Planetarno popularna glumica će već za nekoliko meseci posetiti Srbiju, gde će doći na potpisivanje ugovora, istog onog na koji je svoj potpis stavio i Džoni Dep. Za sada je italijanska producentska kuća "Jervolino entertejnment", čiji je vlasnik Andre Jervolin, prijatelj Bikovića, koji će biti uključen u ovaj posao, najavila da će u našoj zemlji snimiti sedam projekata i u svakom od njih učestvovaće po jedna holivudska zvezda, saznaje Kurir.

O detaljima dolaska Sare Džesike još se ništa ne zna. Izvori smatraju da bi se to moglo očekivati pred kraj leta, jer će se do tada verovatno smiriti situacija u celom svetu, posebno u Americi, gde je sada teško stanje. Njena uloga u novom projektu koji će se snimati u Srbiji drži se u najstrožoj tajnosti.

foto: Printscreen

- Svih sedam projekata pratiće priče junaka koji se pojavljuju u "Misiji Arktik", odnosno različite životinje, dabrove, koze, pse, vukove. Svaki od njih postaće heroj naših novih priča. Očekujemo da će snimanja početi u julu, a da će prvi projekat biti gotov već u septembru. Koji će biti prvi, to još nismo odlučili - poručio je Biković nedavno i otkrio kome će Džoni Dep pozajmiti glas.

- On će pozajmiti glas ptici Pafin, a to će, verovatno, biti naš prvi projekat. U toku su pregovori s drugim glumcima, ali je još rano da se govori o imenima - zaključio je on.

Ostala imena, pored Parkerove i Džonija, koju su se pominjala u medijima bila su Džon Kliz, Džejms Franko i Hajdi Klum.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Mediji)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.