OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Evo u čijem stanu su se smuvali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović!
Foto: Printscreen Instagram

opa

OTKRIVENA DUGO ČUVANA TAJNA! Evo u čijem stanu su se smuvali Aleksandra Prijović i Filip Živojinović!

Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima

Objavljeno: 18:14h

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prošle nedelje proslavili su dve godine braka, a pevačica se sada prisetila početka njihove ljubavi.

- Iskreno, ne sećam se gde smo se Filip i ja upoznali. Godinama sam ga sretala na raznim mestima u prolazu. Viđali smo se kod Brene i Bobe na rođendanima i privatnim žurkama na kojima sam ja često pevala. Međutim, to sve je bilo nekako u prolazu, bez zvaničnog upoznavanja - rekla je Aleksandra za "Informer" i dodala da će prvi poljubac sa svojim suprugom zauvek pamtiti:

- Čim sam upoznala Filipa, znala sam da će to biti ljubav za ceo život. Naš prvi poljubac desio se u mom stanu na Voždovcu. Odmah me je osvojio manirima, načinom razmišljanja i stavovima. Još tada sam znala da ću se udati za njega i da je on onaj pravi.

foto: printscreen

Aleksandra ističe da je rođenje sina Aleksandra, koji je na svet došao u martu prošle godine, promenilo njihove živote.

- Moj sin je postao ne samo glava kuće već šef naših života, najveća sreća i ljubav. Aleksandar nam je bukvalno centar sveta i jedino što može da nas pogodi. Otkako sam postala majka dosta sam zrelija, pametnija, staloženija i mnogo emotivnija. Filip i ja planiramo još dece, volela bih devojčicu da mogu da joj pravim razne frizurice - s ponosom je rekla pevačica za pomenuti medij.

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.