DARKO LAZIĆ NIJE PRESTAO DA PIJE! Pevač konačno progovorio o svim porocima koje ima, jedan zabrinjava!
Darko Lazić o alkoholu i mršavljenju, Foto: Printscreen

NIJE?

DARKO LAZIĆ NIJE PRESTAO DA PIJE! Pevač konačno progovorio o svim porocima koje ima, jedan zabrinjava!

Kako tvrdi, mora još da smrša

Objavljeno:

Darko Lazić je prilikom poslednjeg javnog pojavljivanja ponosno prošetao svoju novu liniju, a za osmeh na njegovom licu je bilo zaslužno to što sada na vagi vidi čak 60 kilograma manje.

- Dobro je, hvala bogu, bolje nego što je bilo. Idemo još par kila dole, da dođemo do savršenstva - izjavio je pevač, dodajući:

- Ništa nije naporno što utiče dobro na mene. Ovo je prvobitno zbog mog zdravlja i mnogo se bolje osećam, lepše mi je u životu. Krivo mi je što ranije nisam ovo uradio, bukvalno je pao teret sa mene. Uz to mogu da obučem nove stvari, ma milina.

- Nažalost, bio sam veliki gurman, sad je ostalo samo da volim da gledam. Već sam se navikao, pojedem koliko mi je dovoljno, ne jedem ništa masno i teško. Čovek se navikne na nešto što je zdravo, doduše, teško je bilo, ali navikao sam se i sad sam novi čovek - istakao je Darko, da bi se potom osvrnuo na svoju verenicu Marinu Gagić rečima:

- Pa šta može da kaže, sad smo savršen par. Uz onakvu lepotu moram lepo i ja da izgledam. Ona je stvarno savršena, nije što je moja, ali je najlepša.

foto: printscreen

Na pitanje o tome da li mu se devojke sada više nabacuju otkad je poradio na kilaži, Lazić je pokušao da izbegne odgovor, da bi naposletku poručio: "Nisam došao u tu priliku da me neko spopada, ali i da dođe, mislim da je to normalno da ti prilaze. Svako ima pravo da radi šta hoće u svom životu, ali na meni je da l’ ću to da dopustim ili ne."

- Nisam izbacio skroz alkohol, i ja sam živa duša kao i svi. Čovek treba da popije malo, zašto da ne? Što je meni zabranjeno da pijem? Pa nije. Međutim, to su mnogo manje količine nego ranije. Više ne mogu da podnesem toliko alkohola, ne prihvata mi želudac i tako je zaista bolje - dodao je folker.

Kada je reč o rođendanu i krštenju sina Alekseja, Darko ističe: "Dugo već planiramo veliko slavlje za Aleksejev rođendan i krštenje i samo smo čekali da se kockice poklope."

O bivšoj supruzi Ani Sević i neplaćanju alimentacija za ćerkicu Lorenu, takođe, nije hteo da duži. "To morate nju da pitate, to ne bih da komentarišem. Nismo se čuli neko vreme, ali ako mene pitate, u suštini smo okej."

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Puls online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.