ZBOG NJE SU SVI GLEDALI "GRLOM U JAGODE", A DANAS IMA 64 GODINE! Kosa, zubi, nekadašnju lepoticu POKOSILO VREME!
Foto: Printscreen

nije se podvrgla plastici već je sačuvala prirodni izgled

ZBOG NJE SU SVI GLEDALI "GRLOM U JAGODE", A DANAS IMA 64 GODINE! Kosa, zubi, nekadašnju lepoticu POKOSILO VREME!

Prošlo je više od četrdeset godina od prikazivanja kultne serije "Grlom u jagode" gde su najveći utisak ostavili Bane Bumbar i njegova devojka, Goca koju danas, kada bi ste je sreli na ulici, verovatno ne biste prepoznali.

Objavljeno: 12:14h

Gordana Marić danas ima 64 godine, i dalje je aktivna u filmskom svetu. radi kao profesorka na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, ali se ne pojavljuje u filmskim ostvarenjima.

- Volela bih da snimam, ali ne znam zašto me ne zovu. Ne mogu da me se sete ili nemaju potrebe. Svejedno, posvećena sam profesorskom poslu, teatrologiji, doktorskom radu - rekla je Gordana Marić u jednom intervjuu.

foto: Nebojša Mandić

Inače, serija “Grlom u jagode“ snimana je 1975, a pripreme su trajale šest meseci. Ekipa se trudila da sve izgleda dokumentarno.

- Trudili smo se da izgleda dokumentarno, kao da se ne glumi, a bio je u pitanju visokoprofesionalni rad. Niti sam ja bila Goca, niti je Bane Cvejić bio Bane Bumbar, imali smo svoje privatne živote - rekla je jednom prilikom glumica.

foto: Printscreen

Gordana Marić je istakla da je tada imala samo jedan strah - kako će proći sve izazove uz sjajnu glumačku ekipu.

- Pri pomisli na seriju jave mi se najlepša osećanja. Nedelju dana sam čitala scenario i bila oduševljena tom galerijom likova. U ovoj seriji su igrali fantastični glumci, poput Danila Bate Stojkovića, Olivere Marković i Rahele Ferari. Lepo smo se družili tih šest meseci i ništa mi nije bilo teško. Bila sam izuzetno ponosna i srećna što sam deo ove ekipe. Pribojavala sam se samo hoću li uspeti na pravi način da odgovorim zadacima koji su preda mnom - ispričala je ona.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.