Za ove naše zvezde sportisti su bili fatalni (bukvalno): Lemanje, bodenje, ubistvo, ludara... (FOTO)
Foto: cover

PRŠTALO NA SVE STRANE

Za ove naše zvezde sportisti su bili fatalni (bukvalno): Lemanje, bodenje, ubistvo, ludara... (FOTO)

Nakon velike ljubavi, sledi velika mržnja, bar je tako bilo u slučaju ovih zvezda koje su iskusile nasilje od slavnih sportista

Objavljeno:

Mislili su da je njihova ljubav jača od svega, ali se to ispostavilo kao netačno. Voleli su se, razmatrali su velike stvari zajedno i sve je prštalo od strasti. Međutim, između ljubavi i mržnje je tanka linija.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

1. Mina Milenković

A photo posted by Mina Milenkovic (@namiii92) on

Raskid ljubavne veze i ljubomora naveli su manekenku Minu Milenković na očajničke poteze u nameri da povrati dečka. Posle svađe s njim, ona je nestala bez traga, a dva dana kasnije se pojavila tvrdeći da je bila oteta, pretučena i silovana. Pregledom je, međutim, utvrđeno da Mina nije seksualno napastvovana, pa se na kraju ispostavilo da je celu priču izmislila kako bi napakostila dečku.

Nakon celog tog incidenta, Mina je započela vezu sa fudbalerom, Lolom Smiljanićem. On je nije tukao, ali je mankenka izgleda sklona da teško podnosi rastanke, a ne verujemo da je bila ravnodušna kada su Lolu optuživali kako je konstantno vara. Ona stalno putuje po Majamiju i Milanu jer očigledno nije mogla da podnese prritisak ovde.

Lola Smiljanić poznat je po vezama sa devojkama iz estradnog sveta. Zabavljao se sa Anabelom Bukvom, Milenom Ćeranić i Dejanom Živković.

Manekenka se intenzivno druži sa voditeljem, Vladimirom Stanojevićem kojeg je bivša žena, Ana Marija Žujović prijavila za fizički napad.

A photo posted by Mina Milenkovic (@namiii92) on

2. Soraja Vučelić

foto: Damir Dervišagić

U javnosti poput metka odjeknula vest da je starleta, Soraja Vučelić izbodena nožem od strane bivšeg dečka, fudbalera Crvene zvezde, Stefana Mihajlovića.

foto: News1

Incident se dogodio u vili na Senjaku. Soraja je zadobila povrede na vratu i po stomaku, zbog čega je završila u Urgentnom centru. Ipak, starleta je govorila da je sve bio samo nesrećan slučaj.

3. Marina Tadić

foto: Printscreen Instagram

Bivši fudbaler Sevilje, Ivica Dragutinović je na splavu "Fristajler", šamarao tadašnju devojku, Marinu Tadić. Ona ga je tokom cele večeri gađala kockicama leda, nakon čega je on nasrnuo na pevačicu.

foto: Dragan Kadić

Čarkanja su počela još od ranije, pa je Ivica rešio da izbegava Marinu. Očigledno joj to nije prijalo, pa je rešila da ga izazove, ne znajući da će "popiti šamar".

4. Alka Vujica

Mnogi su je pre osuđivali zbog veze sa tada oženjenim Igorom Štimcem. Iako je bio u braku, nije odoleo čarima poznate pevačice. Međutim, iako su bili ludo zaljubljeni, dosta se spekulisalo u javnosti da je Štimac tukao Alku.

foto: Fonet

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu, rekla je tada Alka.

5. Ksenija Pajčin

Ljubav prelepe pevačice i deset godina mlađeg manekena i sportiste planula je na prvi pogled u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori i odmah zavoleli.

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda istovremeno su se zapravo voleli i mrzeli. Njihova ljubav bila je fatalna za oboje. S jedne strane bila je ogromna strast, s druge patološka ljubomora i različiti stavovi o životu. Ksenija je navodno htela karijeru, Filip dom i porodicu. Cela priča se završila fatalno jer ju je Filip ubio, a zatim je pucao sebi i usta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.