JEDNA OSOBA OTKRILA SVE TAJNE O POZNATOJ PORODICI!Šijan dovodi Rodićevu kući, a Goca ne govori sa komšijama?
Foto: Printscreen

sve na videlo

JEDNA OSOBA OTKRILA SVE TAJNE O POZNATOJ PORODICI!Šijan dovodi Rodićevu kući, a Goca ne govori sa komšijama?

Kako jedna komšinica ističe da slabo viđa buduću snajku Bojanu Rodić, ali da se ipak zadesi kada se Mirko i ona parkiraju ispred porodične kuće u Surčinu

Objavljeno:

Jedna od glavnih tema u medijima u poslednje vreme je veza Mirka Šijana, sina Goce Božinovske, i Bojane Rodić, rođene sestre supruge Veljka Ražnatovića. Kako bi se saznalo šta se dešava iza bedema porodične kuće Goce Božinovske, mediji su posetili Surčin i odlučili da saznaju šta komšije imaju da kažu o njima.

foto: Printscreen

U ulici gde pevačica živi sreli su komšiju koji je za “Super TV“ otkrio da Goca nije baš u sjajnim odnosima sa komšinicom iz ulice.

- Priča se da oni nisu sjajne komšije, a i ovde je čudan svet u Surčinu. Svaka druga kuća ne priča sa nekim. Dosta se po kraju spletkari, te često nastaju svađe po komšiluku. Njena bliža komšinica i ona se nikako ne vole, klasična ženska svađa između Goce i komšinice - rekao je komšija, a onda nam se jedna starija komšinica požalila kako pevačica slabo priča sa, po njenim rečima, “običnim smrtnicima“.

foto: Printscreen Instagram

Kako jedna komšinica ističe da slabo viđa buduću snajku Bojanu Rodić, ali da se ipak zadesi kada se Mirko i ona parkiraju ispred porodične kuće u Surčinu.

- Videla sam jednom novu ili buduću snajku, prošla sam automobilom i videla sam da je Gocin sin došao sa budućom suprugom i parkirao se ispred njihove porodične kuće. Gocu sam juče videla da je bila ovde u prodavnici preko puta, ali uvek prolazi automobilom, retko kada ide peške i samim tim je ne viđamo - rekla je ljubazna komšinica.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.