JEDNOM SMO OTIŠLI NA GROB MOG POKOJNOG SUPRUGA, TAMO MI SE ZAKLEO! Božinovska strahuje da se Mirko DROGIRA!
Foto: Damir Dervišagić

briga je pojela

JEDNOM SMO OTIŠLI NA GROB MOG POKOJNOG SUPRUGA, TAMO MI SE ZAKLEO! Božinovska strahuje da se Mirko DROGIRA!

Goca Božinovska (55) kaže da sina Mirka Šijana testira na drogu posle svakog noćnog provoda

Objavljeno:

Folk pevačica za Hit otkriva da više strahuje od toga da joj naslednik bude narkoman nego da dobije koronu.

- Mirka testiram na drogu svaki put kada se vrati kući iz kluba ili kafane. Proveravam ga tako što mu mokraću nosim na analizu, mada svaki put sebi obećam da to više neću da radim. Kad god se pijan vrati iz provoda, ja mu kažem: "Ajde u kupatilo da te testiram." Ako test pokaže da je negativan na opijate, Mirko mi traži 100 evra kao nagradu. Uvek sam mu do sada isplaćivala te pare - priča Goca za Hit i nastavlja...

- Testirala sam ga i pre i posle žurke u Titelu. Morala sam, za svaki slučaj. Jednom smo Mirko i ja otišli na grob mog pokojnog supruga. Tamo mi se zakleo da nikada neće uzimati drogu. Rekla sam mu: "Svi su se tako kleli, pa su završili na groblju! Nisam rodila sina da bih ga sahranjivala." Možda je moje zvocanje ipak imalo efekta. Pokazivala sam Mirku na internetu snimke na kojima su narkomani. Evo, važnije mi je da on ne uzima drogu nego da li ima koronu.

Folkerka ističe da se njen sin sa devojkom Bojanom Rodić za svaki slučaj testirao na koronavirus.

- Mirko i Bojana radili su tekst na koronu i oboje su negativni. Mene mnogo više brine ta droga. Pričala sam i sa snajkom Bojanom o tome. Rekla mi je da nikada ne bi bila sa momkom koji se drogira i da su njih dvoje stalno zajedno, tako da mogu mirno da spavam - kaže Božinovska.

Bila protiv Mirkove veze sa Bojanom

Božinovska u početku nije bila oduševljena što se njen sin Mirko zabavlja sa Bojanom Rodić.

- Nisam imala pojma kakva je Bojana dok je nisam upoznala. Sad vidim da je divna devojka i drago mi je što je sa mojim sinom. Volela bih da mi bude snajka, ali oni se za sada samo zabavljaju. Vole se deca i to ozbiljno! Bojana je iz dobre kuće, vredna je kao i njena porodica - kaže Goca.

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.