DRAGANA MIRKOVIĆ BILA TAJNO UDATA ZA BIVŠEG DEČKA MIRE ŠKORIĆ: Šok za sve, evo kako mu je tada odlučila reći "DA"!
Foto: printscreen

otkriveni

DRAGANA MIRKOVIĆ BILA TAJNO UDATA ZA BIVŠEG DEČKA MIRE ŠKORIĆ: Šok za sve, evo kako mu je tada odlučila reći "DA"!

Ostavio je Miru zbog Dragane, pa se ponovo vratio Miri

Objavljeno:

Srpska folk zvezda Dragana Mirković od 2000. godine u srećnom je i stabilnom braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem sa kojima ima dvoje dece Marka i Manuelu, ali malo ko se seća da je devedesetih godina bila u ozbiljnoj vezi sa nekadašnjim estradnim menadžerom Zoranom Bašanovićem.

foto: Instagram

Koliko su bili ludi jedno za drugim, govori i to da su se tajno venčali u Las Vegasu, iako kako je svojevremeno Bašanović izjavio, to venčanje nije bilo važeće:

- Mnogo vremena smo tada boravili van zemlje, a kada nismo radili, išli smo što dalje, jer smo jedino tamo imali mir. Postoje turistička venčanja na dalekim destinacijama i ostrvima gde ljudi sklapaju brak iz zezanja. Tako smo se Dragana i ja venčali u jednoj kapeli u Las Vegasu, kao i mnogi poznati parovi, ali to venčanje nije nigde zavedeno i ne važi. Ako je to bilo to neko tajno venčanje o kojem se pričalo, sad više nije - obelodanio je Bašanović, koji je pre veze sa Draganom bio u kratkoj romansi sa njenom koleginicom Mirom Škorić.

Veliki šok za domaće medije bilo je pojavljivanje Škorićeve na Bašanovićevoj slavi 2014. godine, a ovim gestom Mira je tada pokazala da se pomirila sa bivšim dečkom, koji ju je, kako se šuškalo po estradnim krugovima, ostavio zbog Mirkovićeve.

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.