DUŠKO U TAJNOSTI KUPIO STAN I BEŽI OD SVOJE SUPRUGE JELENE: On neće više živeti sa njom, sve je gotovo i kraj!?
Foto: Printscreen Instagram

drama

DUŠKO U TAJNOSTI KUPIO STAN I BEŽI OD SVOJE SUPRUGE JELENE: On neće više živeti sa njom, sve je gotovo i kraj!?

Fudbaler Duško Tošić definitivno je odlučio da se iseli iz vile na Dedinju, u kojoj trenutno živi sa Jelenom Karleušom i njihovim ćerkama Atinom i Nikom.

Objavljeno:

Prema pisanju medija fudbaler je pazario stan i lokal na Vračaru, za koji je iskeširao više od pola miliona evra.

Prema tvrdnjama izvora, Tošić bi do kraja godine trebalo da započne samački život, dok Jelena i njihove ćerke ostaju u veleljepnoj kući na Dedinju, u koju su se ove godine zvanično uselili.

- Duško je u novoj luksuznoj zgradi na Vračaru, koja je još u izgradnji, kupio stan i lokal. Poslovni prostor ima 100 m2 i za njega je izdvojio 300.000 evra, dok je stan iste kvadrature platio 250.000 evra. On planira da se iseli iz vile na Dedinju u kojoj trenutno stanuje sa Jelenom i ćerkama. Kako već duže vreme ne žive u bračnoj zajednici, on je odlučio da otpočne samostalni život. Da je investirao u nekretnine krije bukvalno od svih, pa čak i od jelene, koja nema pojma za njegov plan - govori dobro obavešteni izvor.

Duško uveliko radi na pripremi svog novog doma, pa se dao i u potragu za dobrim arihtrktom, koji bi mogao da ispuni sve njegove zahteve, piše Srpski telegraf.

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

- Planirano je da cela zgrada bude u staklu i već se priča da će biti najluksuznija na Vračaru. Duško često obilazi radove i dogovara se sa izvođačima oko detalja vezanih za lokal - priča dobro obavešteni izvor.

O ovim navodima nisu se oglašavali u javnosti ni pevačica, ni fudbaler.

(Espreso.co.rs/Srpski Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.