SVE JE VIŠE GOLOTINJE U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičarke pokazale previše, gledaoci komentarišu njihove INTIMNE DELOVE!
Foto: printscreen

au

SVE JE VIŠE GOLOTINJE U ZVEZDAMA GRANDA: Takmičarke pokazale previše, gledaoci komentarišu njihove INTIMNE DELOVE!

Takmičenje "Zvezde Granda" trenutno je jedno od najpopularnijih šou programa kod nas

Objavljeno:

Stručni žiri i ove sezone izabrao je svoje kandidate kojima će biti mentor, a pored pevačkog talenta, buduća zvezda po mnogima bi trebala da bude kompletan "paketić", te da poseduje, harizmu, dobar fizički izgled i da ume da priredi jedan pravi mali spektakl na bini tokom takmičenja.

Neretko se kandidati takmiče i u tome da njihova scenska garderoba bude posebna, drugačija, ali i da istakne njihove najbolje atribute, ipak, možda neki od njih u toj želji malo i preteraju, tako da im kostim bude mali, te kamera uspe da usnimi i nešto što oni nisu želeli da pokažu.

foto: printscreen

Poslednja u nizu kojoj su sevnule gaćice na bini bila je Marica Đukić.

Naime, ona je ponela veoma provokativnu odevnu kombinaciju, koja joj je dobro pristajala, ali je u par navrata ipak pokazala previše. Kako je njen nastup podrazumevao i zahtevno đuskanje, u više prilika pokazala je crne gaćice, što su mnogi primetili.

foto: printscreen

Pre Marice u centru pažnje zbog minajaturnog kostima našla se i atraktivna Marijana Čobanov, kojoj triko gotovo da nije pokrio pozadinu. Marijani čini se ovo uopšte nije smetalo, jer se uprkos toga bez pardona okrenula leđima prema kameri, a sve u cilju što boljeg performansa.

foto: printscreen

Ipak, najveću bujicu komentara kada je stajling upitanju izazvala je Nadica Vermezović koja je u drugom krugu nastupila u takođe minijaturnom trikou koji je otkrivao previše, te su mnogi ispod videa komentarisali njene intimne delove tela.

foto: printscreen

Žiri je takođe smatrao da je ovaj stajling prešao granicu ukusa, a najglasiji je bio Dragan Stojković Bosanac.

- Meni nije problem takmičar, takmičar je bio grozan. Počev od stajlinga, ovo je proso zima, dolaziti tako kao na plažu da ideš, meni je to pomalo neukusno. Imaš li ti išta zimsko obući? - izjavio je on.

foto: printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.