SENIDA KRIJE DEČKA, 8 GODINA JE MLAĐI OD NJE I RADI U OBEZBEĐENJU! Tek da čujete na koji način su počeli vezu
Foto: Printscreen Youtube

kad im čujete dopisivanje

SENIDA KRIJE DEČKA, 8 GODINA JE MLAĐI OD NJE I RADI U OBEZBEĐENJU! Tek da čujete na koji način su počeli vezu

Pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija pod umetničkim imenom Senidah, od prošle godine je u vezi sa dečkom Stefanom, kog krije od javnosti.

Objavljeno:

Senidah (35) o svom izabraniku nikad ne govori javno, a u pitanju je momak po imenu Stefan, koji je osam godina mlađi od nje, i iz Herceg Novog je.

1985

A post shared by Senidah (@senida_h) on

Radi kao radnik obezbeđenja u klubovima, a upoznali su se na jednom pevačicinom nastupu, piše "Alo", dok su vezu otpočeli nakon nekoliko meseci intenzivnog dopisivanja.

- Senidah i Stefan se poznaju odranije. On je tokom letnje sezone radio kao član obezbeđenja u mnogim klubovima u kojima je ona nastupala, ali je bio uposlen i kao privatno obezbeđenje pojedinih Senidinih kolega, tako da su se često viđali - ispričao je izvor pomenutog lista i nastavio:

- Simpatije i varnice među njima su sevnule odmah, a budući da ne žive u istoj zemlji, ali i zbog razlike u godinama, u prvi mah se činilo nemogućim da otpočnu vezu.

Međutim, oboje su se najpre zapratili na Instagramu, a onda otpočeli komunikaciju i dvosmislenu prepisku, koja je oboma jasno stavila do znanja da se na tome neće zavrišti.

- Prošlog leta je Senidah otputovala u Herceg Novi i tada su otpočeli tajnu romansu, krijući je i štiteći od svih. Imali su, od tada do sada, nekoliko čarki, najčešće zbog ljubomore i razdvojenosti, ali je ljubav koju osećaju jača od svega. Senidah je Stefana čak vodila u Sloveniju, upoznala ga sa porodicom i zaista ima ozbiljne namere s njim - ispričao je izvor. te dodao da se pevačica i sada nalazi u Herceg Novom, kod dečka.

- Senidah je i sada kod Stefana u Herceg Novom. Doputovala je pre nekoliko dana. Uglavnom se kriju i odlaze na neka intimna mesta, u restorane zatvorenog tipa ili na privatne plaže. Ne žele da im mediji i javnost unište ono što imaju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.