NIKO NE ZNA KOLIKO SI PUTA MORAO DA GA PRIMIŠ, VRLO NAPORAN DAN: Tužna ispovest Đorđa Davida
Foto: printscreen

baš mu se ne da

NIKO NE ZNA KOLIKO SI PUTA MORAO DA GA PRIMIŠ, VRLO NAPORAN DAN: Tužna ispovest Đorđa Davida

Đorđe david trenutno se nalazi u peiodu kada mu se nižu teškoće

Objavljeno:

Nakon šest nedelja roker je skinuo gips sa noge koju je povredio tokom gostovanja u Jutarnjem programu na televiziji “Hepi” i zbog čega nije bilo srećnijeg čoveka od njega.

- Skinuo sam gips napokon sa noge, zato sam bio u Urgentnom. Toliko sam srećan da idem sad da se napijem, ima da naručim viski iako inače ne pijem - rekao je Đorđe za "Blic", a onda dodao:

- Sad sledi fizikalna terapija i jačanje noge jer posle 6 nedelja nije baš lako da hodaš i dalje nosim štake, ali je stvarno oslobađajući osećaj.

Podsetimo, Đorđe David je na svom Instagram profilu objavio video snimak i obavestio svoje pratioce da je opet u bolnici i da je slomio nogu.

Inače, muzičar je nakon 16 dana boravka u bolnici zbog borbe sa koronom , čim je izašao otkrio da se oseća dosta iscrpljeno, kao i da mu teško pada što ne može nikoga da viđa.

Sada se Đorđe izjadao sa novim problemima, a mnogi su stava da ovo nije baš srećan period za našeg rokera.

On se vratio snimanju, ponovo je u svojoj fotelji u žiriju "Zvezde Granda", a najveću podršku mu pružaju upravo kolege iz žirija.

Ipak, daje i dalje slomljen, priča sam David u priloženo video-snimku i oktiva šta ga je dokosurilo, kao i da je jedini način da se izbori sa napornim danima, da ga "primi udarce mnogo puta", ali će iz svega izaći jači.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.