Sve nas je osvojio svojim glasom i emocijom, ali ovo o pobedniku Pinkovih zvezdica niste znali! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ YouTube/ Pinkove zvezde

specifičan dečak

Sve nas je osvojio svojim glasom i emocijom, ali ovo o pobedniku Pinkovih zvezdica niste znali! (VIDEO)

Dvanaestogodišnji Marko Bošnjak osvojio je srca žirija i publike i pobedio u takmičenju "Pinkovih zvezdica"
Objavljeno: 13:21h

Otkrio nam je i to kako se Marko na ovo takmičenje prijavio sam, a tek onda pozvao mamu na posao da joj kaže da je nešto uradio.

- Ona se prepala jer je mislila da je napravio nešto što ne treba i tražio je od nje da dođe kući. Kada je došla rekao joj je da se prijavio na takmičenje. Ona se zabrinula kako će sve to da izvede zbog škole i njenog posla, ali ja sam rekao da ću ga voziti i tako je bilo. Prva audicija je bila u Sarajevu i tada je imao veliku tremu. Kada su mu javili da je prošao u drugi krug bio je veoma srećan i onda smo otišli u Beograd na drugu audiciju. Prošao je i tu i počelo je takmičenje - rekao je Pavlović.

Brilijantni dečak je proslavio 12. rođendan tokom takmičenja. Uz njega smo skoro svaki put zaplakali jer osim neverovatnog glasa ima neverovatnu emociju koja bi dirnula sve, pa i "najtvrđe" članove žirija. Uprkos svim obavezama uspešno je završio sedmi razred osnovne škole. Na svom "putu ka zvezdama" imao je veliku podršku direktora, razredne, nastavnika i učenika škole u koju ide jer su pokazali veliko razumevanje za njegove izostanke.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.