Ceca joj ovo nikad neće oprostiti: Gabi Pejčev uradila nešto zbog čega će zažaliti? (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

GREŠKA ILI?

Ceca joj ovo nikad neće oprostiti: Gabi Pejčev uradila nešto zbog čega će zažaliti? (FOTO)

Pinkova zvezda Gabrijela Pejčev je izgleda nije voše u milosti Ražnatoviča
Objavljeno: 09:46h

Gabi je do nedvano bila u kratkoj romansi sa Cecinim bratom, ali pošto su posle samo nekoliko dana romanse raskinuli ona je već našla zamenu.

Naime, Pejčeva nije ni pošteno patila za bivšim dečkom Milanom Marinkovićem, a već je uplovila u novu romansu, i to sa rukometašem Crvene zvezde Milošem Medenicom

Oni se zabavljaju nekoliko dana i svaki trenutak koriste kako bi bili zajedno. Pevačica nije ni slutila da će se ponovo zaljubiti tako brzo.

Kao tinejdžerka: Brena pokazala guzu! Da, ona je u 6. deceniji, ali na ovoj figuri joj i klinke zavide!

A photo posted by Milos Medenica (@milos__m) on

- Gabrijela je otišla u Crnu Goru zbog zakazanih nastupa, ali i da se lepo provede i zaboravi na Cecinog brata. On joj se baš dopao i mislila je da će to biti ozbiljna priča, ali brzo je otišao drugoj. Rešila je da se ubuduće posveti sebi i prijateljima, a o novoj vezi nije ni razmišljala. Međutim, sasvim slučajno je upoznala Miloša, a varnice su bljesnule pri prvom susretu, rekao je izvor blizak pevačici i dodao:

- Počeli su da se viđaju i u jednom momentu su shvatili da bi mogli da budu zajednu, pa su se upustili u romansu. Sve je još sveže, nigde ne žure, uživaju u svemu što im se događa i ne razmišljaju koliko dugo će opstati zajedno, završava izvor.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.