MAJIN OTAC PLAČE PRED KAMERAMA! Želi da je uhvati za kosu i izvuče iz rijalitija! "Obrukan sam, ovo je dno"
Foto: Printscreen

jezivo

MAJIN OTAC PLAČE PRED KAMERAMA! Želi da je uhvati za kosu i izvuče iz rijalitija! "Obrukan sam, ovo je dno"

- Kada stignete vašoj kući, sednete, šta je prvo što ćeš joj reći? - glasilo je jedno od pitanja na koje je Taki pokušavao da iskontroliše suze

Objavljeno: 18:18h

Nakon što je Maja Marinković ozvaničila ljubavnu vezu sa oženjenim Markom Janjuševićem, Radomir Marinković Taki, Majin tata, proživljava pakao napolju. Njega apsolutno više ne interesuje ćerkin plasman i novac, on samo želi da se ona vrati kući.

On je u intervjuu za jedan portal otkrio kako noćima ne spava, kako ne može da veruje da je njegova ćerka tako nešto uradila, besan i ljut, u više navrata nije mogao da iskontroliše suze, pa se u jednom momentu potpuno slomio.

foto: Printscreen

- Kada stignete vašoj kući, sednete, šta je prvo što ćeš joj reći? - glasilo je jedno od pitanja na koje je Taki pokušavao da iskontroliše suze.

- Pa... rećiću joj: "Sine, da li sam ja to zaslužio?" Ona zna šta to znači... - rekao je on.

U ovom intervjuu on je besno zapretio da Maja nikako neće smeti da nastavi "tim putem" kojim je krenula i da se čak čuo i sa njenom majkom, koja je takođe ne podržava.

foto: Printscreen

- Koji bre, dečko? Kakav bre, dečko? On je oženjen čovek! Prevario i ponizio ženu na javnoj sceni! Treba da se vrati gospođi! Ona će ostati bez ičega, ako ovako nastavi! Sve sam joj dao u životu! - vikao je on uznemireno.

On se pred kamerama tog portala rasplako i nije mogao da dođe sebi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.