ISPLIVALI SNIMCI IZ PROŠLOSTI! Ivana iz Hurricane nekada plesala u kavezu u mrežastim čarapama!
Foto: printscreen

AUUU

ISPLIVALI SNIMCI IZ PROŠLOSTI! Ivana iz Hurricane nekada plesala u kavezu u mrežastim čarapama!

Šok!

Objavljeno:

Popularna članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić i pre nego što je postala pevačica, bavila se plesom i pojavljivala se u spotovima popularnih pevača.

Ivana je, naime, na početku karijere imala znatno tamniju kosu i pojavila se u spotu Dada Polumente u kome je igrala u mrežastim čarapama, a to njeno provokativno izdanje je mnoge raspametilo, dok joj je izvajano telo dolazilo u prvi plan.

Osim toga, Ivana je bila u spotu Jale Brata i Bube Korelija za pesmu "Mlada i luda" u kome je plesala u kavezu.

foto: Printscreen

Nikolićeva je sada jedna od članica popularnog benda koji je ove godine trebao da nas predstavlja na Evroviziji, ali usled teške situacije u celom svetu održan je samo revijalni deo.

Podsetimo, Ivana Nikolić je u centar medijske pažnje dospela u februaru ove godine kada se u jednom restoranu upoznala i fotografisala sa slavnim glumcem Džonijem Depom, koji je tada boravio u Beogradu.

foto: printscreen

- Džoni je bio veoma prijatan. Prišla sam mu i zamolila da se slikamo. Sedeo je preko puta mog stola. Obezbeđenje mi nije pravilo problem. Rekla sam mu da sam pevačica, pokazala mu naše spotove i otkrila da moj bend nastupa uglavnom na Karibima. Nadamo se da će biti prilike ukoliko se ponovo sretnemo na nekom od ostrva i da će Dep prisustvovati našem nastupu. Na kraju smo razmenili mejlove - ispričala je ona tada za domaće medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.