Strahovita ispovest Isidore Bjelice: Lažni isceljitelj me seksualno iskoristio!
Foto: Printskrin/Instagram/isidorabjelicapajkic

nikom da poželiš

Strahovita ispovest Isidore Bjelice: Lažni isceljitelj me seksualno iskoristio!

U želji da ozdravi, posećivala je "stručnjake" za alternativnu medicinu, a većina je htela samo da je iskoristi
Objavljeno: 10:09h

Opisala sam mnoga svoje iskustva, ali ako moram da izdvojim, najstrašniji mi je bio odlazak kod stranog pseudolekara koga mi je preporučila jedna naša TV voditeljka, moja poznanica.

Isidora Bjelica lagala da je bolesna? Pismo njenog muža razjasniće vam sve! (FOTO)

Došla sam kod njega u teškom stanju, puna metastaza, sa ascitom u stomaku, a tada nisam znala ovo što danas znam, pa sam hemioterapije očajno podnosila. Prosto bila sam živi mrtvac - započinje priču Bjelica i nastavlja:

- Mislila sam da se radi o ozbiljnom naučniku, tako mi je predočeno, koji, navodno, radi reprogramiranje genskih grešaka.

foto: Luka Šarac

Kada smo muž i ja seli kod njega, odmah mi je nešto bilo sumnjivo, ali očajan čovek ne sluša svoju intuiciju, već trpi sve i nada se.

Prvo nam je na računaru pokazivao jezive fotografije ljudi koji se bukvalno raspadaju od kancera. Bilo je to strašno. Upisao je u računar moje podatke i rekao da je to i moja sudbina i pokazivao mi fotke kako ću izgledati. Videla sam da uživa dok to pokazuje.

Zatim je rekao svom asistentu i mom mužu da izađu iz sobe. Tu je bio jedan prljavi čaršaf i krevet, rekao mi je da se skinem i da legnem. On je seo na stolicu i stavio neke blesave tamne naočare, a ni ruke nije oprao. Bilo mi je teško zbog vode u stomaku, nisam mogla ni da dišem, ni da ležim na leđima. Bila sam u donjem vešu, a on je besno tražio da skinem sve, a onda je tim prljavim rukama krenuo da mi pipa dojke. Ja ništa nisam sumnjala i na kraju mi je svoje odvratne debele prljave prste zabio u vaginu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.