AUUU JEL MOGUĆE DA ĆE SE OVO DESITI? U Šimanovce stiže NJEN bivši, nije ga bilo od Zadruge 1! (FOTO)
Foto: Promo

šok

AUUU JEL MOGUĆE DA ĆE SE OVO DESITI? U Šimanovce stiže NJEN bivši, nije ga bilo od Zadruge 1! (FOTO)

Niko ga nije očekivao, ali on dolazi

Objavljeno:

Novo izdanje najgledanije lejt najt emisije "Ami G Show" je na programu TV Pink i ovog utorka uživo od 22:30 časova. Kao što ste navikli, Ognjen Amidžić je i ovog puta okupio aktuelnu ekipu – u studio dolaze pevačice Slavica Ćutkeraš, Sandra Afrika i Ruža Rupić, reper i bivši učesnik "Zadruge" Nemanja Đerić Đekson, kao i voditelj TV Pink Milan Milošević.

foto: Printscreen/instagram

Kod Ognjena u studio stiže kontorverzni učesnik prve sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga", Nemanja Đerić Đekson. Njegovo učešće obeležili su u najmanju ruku turbulnetni ljubavni odnosi, a kako sa ove distance gleda na svoje predstavljanje u "Zadruzi", šta misli o aktuelnim učesnicima i ljubavnom brodolomu bivše devojke Mine Vrbaški, reper će otkriti u razgovoru sa voditeljem. Takođe, Đekson će govoriti i o karijeri i novim pesmama koje je pripremio za publiku.

Nakon učešća u "Zadruzi 1", novinar Milan Milošević započeo je karijeru voditelja na TV Pink.

Obožavaoci "Zadruge" ga sada gledaju u emisijama "Pretres nedelje sa Milanom", "Zadruga – Izbor potrčka", "Zadruga – Pitanja gledalaca" i "Zadruga – Geledanje snimaka", a kako izgleda biti sa druge strane crnog stola, kako je raditi na najgledanijem rijalitiju i da li mu je bilo teško da svoj posao obavlja i tokom vanrednog stanja, Milan će ispričati u emisiji "Ami G Show".

foto: Printscreen

Očekuje vas još jedna uzbudljiva emisija, zato ne propustite "Ami G Show" u utorak 9. juna uživo od 22:30 časova na TV Pink!

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.