Uz Arkana, ovo joj je najveća tragedija: Noć kada je zverski ubijena žena koju je Ceca najviše volela!
Foto: Printskrin/Youtube/KosovoSizzerb

Imala samo 25 godina

Uz Arkana, ovo joj je najveća tragedija: Noć kada je zverski ubijena žena koju je Ceca najviše volela!

Sa Cecom Veličković upoznala se u jesen 1993. godine kada je angažuje Stranka srpskog jedinstva, koju je vodio Željko Ražnatović
Objavljeno: 15:23h

- Bio je neki mutan novembarski dan. Cecu sam upoznala u garderobi Hale sportova u Pančevu. Na prvi pogled nije mi bila naročito simpatična, a izgleda ni ja njoj. Zašto? Pa, jednostavno tako je bilo. To je trajalo tri dana, četvrtog smo sele u neki džip i otad smo nerazdvojne. Često smo spavale jedna kod druge, zajedno jele, družile se... Kasnije sam išla na sve njene koncerte, ona je dolazila na snimanje mojih emisija...

I, dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o venčanju Cece Veličković i Željka Ražnatovića Arkana, u stanu porodice Pavić popularna Ceca je upitala (ne)nadano Maju: "Da li ćeš da mi budeš kuma na venčanju?"

foto: Printskrin/Youtube/KosovoSizzerb

- Pristala sam, naravno, pričala je Maja, i dodala da je morala da izdrži višenedeljnju gužvu oko venčanja Arkana i Cece. Imala je, ponekad, osećaj kao da se ona udaje:

- Maltene, moja svadba mi neće biti tako dramatična...

- Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena - pričala je ona tada.

foto: Printscreen/ Instagram/ Komandant Arkan

U vreme venčanja Željka Ražnatovića i Cece Veličković u specijalnom izdanju "Moja svadba", štampanom u malom tiražu i podeljenom gostima na venčanju, pod naslovom "Sa Cecom dan i noć" objavljen je poduži tekst u kojem je bilo i pitanje Maji - postoji li u njenom životu neki muškarac?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.