SNEŽANA ĐURIŠIĆ BRANI MLAĐU KOLEGINICU: Ona je jedna od najzaposlenijih u Grandu!
Foto: Espreso

ISKRENO

SNEŽANA ĐURIŠIĆ BRANI MLAĐU KOLEGINICU: Ona je jedna od najzaposlenijih u Grandu!

Ekskluzivno za Espreso.co.rs.

Objavljeno:

Kada je sela pored Saše Popovića i postala deo produkcijskog žirija, mnogi su pomisili da će Snežana Đurišić zapravo biti samo statista u "Zvezdama Granda" i da se njen glas uopšte neće čuti. Ona je međutim pokazala u ovom šouu da zna da se suoči sa kolegama iz produkcijskog žirija, ali da čak svoj stav i autoritet nametne Popoviću.

foto: Espreso

Autoritet se ima ili se nema i ljudi koji su pristojni i vaspitani ga primete ili ga ne primete. Saša Popović i ja smo i kućni prijatelji i poslovni saradnici, ali se mi se pre svega poštujemo. Stav imam i do njega vrlo držim, pogotovo kada je u pitanju narodna muzika. Ne dam na svoju narodnu muziku, odnosno kada se negde neosnovano govori protiv, ja onda reagujem - rekla je Snežana za naš portal.

foto: Espreso

Nedavno je Jelena Karleuša u uvredljivom kontekstu govorila o Aleksandri Mladenović, kao zvezdi "Granda" koja je obična radna pevačica i koje nikada neće imati velike koncerte. Snežana je neko ko već nekoliko decenija pravi velike koncerte, ali i ko peva na privatnim veseljima, pa nas je zanimalo kako ona gleda na taj Jelenin komentar.

Šta znači "radna pevačica"? Svako ko radi, on je radnik. Ja to ne smatram kao uvredu i verovatno zato nisam ni primetila kada je Jelena to rekla za Aleksandru. Aleksandra Mladenović je devojka koja je jedna od najzaposlenijih u "Grandu" i koliko je popularna i gde je njeno mesto - rekla je Snežana i dodala:

foto: Espreso

– Ja pevam svim ljudima koji žele da me čuju da li to bilo veselje ili "Sava centar" i ponašam se skladno prostoru gde pevam i hvala svakom ko želi da me čuje. Mislim da je važnije kako se čovek ponaša i kako radi svoj posao i kako poštuje svoj posao, a ne gde peva. To je meni negde zanemarljiva priča gde ko peva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.