DANAS JE POZNATA SRPSKA DIZAJNERKA, A MALO KO ZNA ŠTA JE BILO SA VERICINIM STUDIJAMA! Da čovek ne poveruje!
Foto: Sonja Spasić

niko nije imAO POJMA

DANAS JE POZNATA SRPSKA DIZAJNERKA, A MALO KO ZNA ŠTA JE BILO SA VERICINIM STUDIJAMA! Da čovek ne poveruje!

Verica Rakočević je sinonim za modnu scenu Srbije, a iz decenije u deceniju dokazuje da još uvek ima mnogo toga da da na ovom polju

Objavljeno:

Ipak, za razliku od mnogih modnih dizajnera koji su još od najranijeg životnog doba znali da će upravo to biti njihov poziv, Verica ističe da joj to nije bilo ni na kraj pameti.

foto: Zorana Jevtić

- Nikada nisam želela da se bavim modom ni javnim poslom. Bila sam stidljiva, nesigurna, iskompleksirana i psihologija i književnost su bile moje ljubavi - otrkila je Rakočevićeva za "Story".

- Pisala sam divnu poeziju, a upisala sam maloletničku delikvenciju. Htela sam da pomognem deci koja su skrenula sa pravog puta. Ali život je za mene imao drugi plan. Kada sam silom prilika ušla u svet dizajna, moja upornost i želja da, ako se nekim poslom bavim, to bude ozbiljno i predano polako je preraslo u duboku posvećenost i ljubav - dodala je kreatorka.

- Sada ne mogu ni da zamislim da bih želela nešto drugo da radim - zaključila je Verica, a kako izgleda njen sin, koji je stariji od njenog supruga, i ne eksponira se u javnosti.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.