BOŽE, KOLIKO TI JE STOPALO! Pale prozivke za noge lepe voditeljke, nije trebala da ih pokazuje nikada
Foto: printscreen

blam

BOŽE, KOLIKO TI JE STOPALO! Pale prozivke za noge lepe voditeljke, nije trebala da ih pokazuje nikada

"Imaš lepo stopalo... jest da je 45, ali nema veze", pisali su joj pratioci

Objavljeno:

Radijska voditeljica Tatjana Jurić nakon karantina uputila se na more. Jurić se idiličnim jutrom na obali pohvalila na svom Instagramu, a neki od njenih pratioca na idiličnoj fotografiji primijetili su jedan neobičan detalj na njenoj nozi. "Bože Tatjana, ogromno stopalo", napisali su joj u komentarima na koji je Tatjana brzo odgovorila.

"Broj 37, mini! Ne znam zakaj je ovakvo ispalo", poručila je voditeljkaa kroz smeh.

"Imaš lepo stopalo... jeste da je 45, ali nema veze", "Lako za stopalo, osmeh je najbitniji", "prelepa stopala", samo su neki od komentara ispod objave.

Inače, Tatjana Jurić se ove godine pomirila se s bivšim dečkom Ivanom Zubakom u kojeg se zaljubila još 2009. godine. Da su ponovno zajedno dalo se naslutiti nakon što je za svoj rođendan na Instagramu objavila fotografiju s poduzetnikom.

foto: printscreen

- Hvala svimaaaa na čestitkama za moj 38-miii! Točno tako se osećam, volim svoje godine. Nazdravićemo vam svima večeras! Puse svima, hvala vaaaaaam - napisala je tada Jurić u opisu fotografije na kojoj nasmešena pozira sa Zubakom.

U komentarima joj se među prvima javila i kolegica Nives Ivanišević.

-Ovaaaj tren otvorim Instagram i vidim vas. Tajči živela - poručila joj je Nives.

Tatjana i Ivan već su ranije bili zajedno, točnije upoznali su se 2009. i zaljubili, no dugogodišnju vezu su prekinuli početkom 2018., a sada su odlučili ljubavi dati novu šansu. Sada su vereni, ali mnogi su komentarisali kako ju je Ivan napustio u najtežem periodu kada je njena majka bila u terminalnoj fazi Alzheimerove bolesti. Tatjana se ipak, ne slaže s tim zaključcima.

- Daleko od toga da nije bio uz mene. Ivan je bio uz mene, kao i sva moja porodica, u najtežim trenucima mog života. Naš se prekid dogodio pre, ali nemam potrebu previše o tome govoriti. Samo dvoje ljudi može razumeti šta se među njima događa. Ponekad se treba maknuti kad vidiš da se neke stvari ne događaju, ali to ne znači da treba spaliti sve mostove - kazala je lepa voditeljka za Gloriu.hr i dodala da su neko vreme promišljali o životu, a onda je vreme odradilo svoje te su ponovno zajedno već šest mjeseci.

- Mogu potvrditi da sam se verila, a sve drugo čuvam za sebe. I ne, nisam trudna - rekla je Tatjana i naglasila da nema velike planove za venčanje, a našalila se da će kad se uda sve objaviti na Instagramu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.