OŽENJEN JE NAJLEPŠOM ŽENOM, IMA 2 POZNATA I VANBRAČNOG SINA: O porodici Marinka Rokvića malo se znalo, sve do sada!
Foto: Ana Paunković

uradio je nešto za šta malo ko ima hrabrosti - nažalost

OŽENJEN JE NAJLEPŠOM ŽENOM, IMA 2 POZNATA I VANBRAČNOG SINA: O porodici Marinka Rokvića malo se znalo, sve do sada!

Njegove sinove svi znate, ali vanbračni sin odrasta daleko od javnosti

Objavljeno:

Život piše romane, a tako je bilo i u slučaju pevača Marinka Rokvića.

foto: Marina Lopičić

Malo ko zna da je Marinko Rokvić, uspešan pevač, pre nego što je uplovio u ljubav sa suprugom Slavicom sa kojom ima dvojicu sinova, uspešne pevače, Marka i Nikolu, bio u vanbračnoj zajednici sa izvesnom Milom sa kojom ima sina Darija.

Iako nisu bili u braku, rodilo se dete kao plod ljubavi. Naš pevač je priznao sina. Dario danas živi u Kanadi i otac je dvojice sinova.

- Ja sam imao super detinjstvo, dok se nije zaratilo u Sarajevu. Onda nam je bilo malo teško, ali sve je to život. Znao sam odavno da mi je otac pevač, slušao sam njegovu muziku na kasetama. Uglavnom smo Marinko i ja smo uvek bili u kontaktu, a nastavili smo da se čujemo i kada sam se preselio u Kanadu 1995. godine - rekao je Dario u jednom intervjuu.

foto: Marina Lopicic

On je objasnio i da mu je krivo što nije bliži sa polubraćom - Markom i Nikolom.

- Moja mama je divna žena i uvek se trudila da mi priušti i više nego što je mogla. Voleo bih da su Nikola i Marko odrasli sa mnom i da smo bliže, ipak, Kanada nije baš blizu. Ali, takva je sudbina. Dobro je što sada tehnologija napreduje i možemo da se gledamo - ispričao je Dario.

A Marinko Rokvić je jedan od retkih koji je priznao vanbračnog sina i ugalvnom mu kažu "svaka čast" i da je to nešto "najnormalnije", a drugima da služi na čast što svoju decu ne priznaju.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.