NAKON RASKIDA I SAOBRAĆAJKE NESTALA SA DRUŠTVENIH MREŽA! Maša Terzić se danas vratila, jedan detalj odmah primetan!
Foto: Damir Dervišagić

opet je tu

NAKON RASKIDA I SAOBRAĆAJKE NESTALA SA DRUŠTVENIH MREŽA! Maša Terzić se danas vratila, jedan detalj odmah primetan!

Obrisala je sve mreže i odlučila da nastavi da vodi život van svetla reflektora

Objavljeno:

Najmlađa naslednica generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića, Maša pre manje od godinu dana doživela je saobraćajnu nezogodu, a od tog momenata povukla se sa društvenih mreža.

Obrisala je sve mreže i odlučila da nastavi da vodi život van svetla reflektora. Iako je bila veoma aktivna, te su pratioci mogli svakodnevno da vide kako izgleda njen život, Maša je pre nekoliko dana iznenadila mnoge kada je vratila popularnu aplikaciju Instagram.

?

Објава коју дели Masa Terzic (@mashaterzic) дана

Ponovo se pojavila, te je objavila fotografije sa svog 24. rođendan iz jednog prestoničkog restorana gde je u krugu najbližih prijatelja slavila ovaj dan. Međutim, mnogima je zapalo za oko to što je sve prethodne fotografije i video snimke obrisala, te je samo prikazala kako izgleda danas.

Ono što se može primetiti, jeste da je Maša smršala, što je verovatno rezultat promene stila života i napornih treninga.

Inače, Maša se povukla nakon što je pre godinu dana, u junu, doživela saobraćajku. Naime, vozač automobila marke golf prošao je kroz crveno svetlo na semaforu i udario u auto u kojem je bila Maša. Ona je potom otišla u Urgentni gde je nisu zadržali. Tada se oglasio i njen otac Zvezdan Terzić.

??2️⃣4️⃣??

Објава коју дели Masa Terzic (@mashaterzic) дана

- Ona je sada dobro, nećemo davati više nikakve izjave. Puštena je kući, super se oseća. Hvala vam - rekao je ovim povodom tada za "Blic" Zvezdan Terzić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.