Kad pročitate ovo shvatićete zašto je Sanja Vučić najpozitivnija osoba koju ćete ikad sresti! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Espreso intervju nedelje

Kad pročitate ovo shvatićete zašto je Sanja Vučić najpozitivnija osoba koju ćete ikad sresti! (VIDEO)

O tome kako se provodila na Evroviziji, ali i o sebi i svojim planovima, pričala je predstavnica Srbije u intervjuu za naš portal
Objavljeno: 15:17h

Na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije predstavljala nas je divna, mlada pevačica i članica benda "ZAA", Sanja Vučić.

ESPRESO TVITER Sanja Vučić otkriva zašto nosi košnicu na glavi i iz kog je afričkog plemena došla! (VIDEO)

Iako Srbija na ovogodišnjoj Evroviziji nije odnela pobedu, Sanja Vučić je odlično predstavila našu zemlju, a zahvaljujući svom šarmu i harizmi zagarantovala to da će se o Srbiji, ali i o njoj, i nakon ovog takmičenja još dugo, dugo pričati.

foto: Filip Plavčić

Kako je uopšte došlo do toga da se baš ona pojavi na ovom takmičenju, kako izgleda Evorvizija van malih ekrana, ali i o tome čime se bavi i šta dalje u životu planira otkrila nam je Sanja Vučić u intervjuu za Espreso.

S obzirom da sa bendom "ZAA" Sanja svira malo drugačiju vrstu muzike od one koja se tradicionalno vezuje za Evroviziju, pitali smo je kako je uopšte došlo do toga da nas baš ona predstavlja na ovom prestižnom takmičenju.

foto: Filip Plavčić

- Do toga je došlo sasvim spontano. Predstavnik je ove godine izabran internim putem. Muzički urednici RTS-a su se sakupili i većali zajedno ko bi mogao da bude taj predstavnik ove godine i ja sam, između ostalih, došla u obzir. To se desilo zbog toga što sam ja sa svojim bendom nastupila u emisiji "Tri boje zvuka". Neko me je čuo, nekome se to dopalo. Došla sam u obzir i eto - rekla je Sanja.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.