ONA JE SPASILA GAGIJA ĐOGANIJA KADA GA JE ANABELA OSTAVILA: Malo ko se seća ove devojke, nestala je bez traga!
Foto: Printscreen

I NJU JE ISPLJUVAO?

ONA JE SPASILA GAGIJA ĐOGANIJA KADA GA JE ANABELA OSTAVILA: Malo ko se seća ove devojke, nestala je bez traga!

Na kraju je i nju ispljuvao!

Objavljeno:

Anabela Atijas i Gagi Đogani danas vode velike ratove pred milionskim auditorijumom u najgledanijem rijalitiju "Zadruga", a nekada su bili članovi najpopularnije grupe devedesetih "Funky G".

Ipak, razdor među njima kao i u njihovom braku krenuo je nakon što su objavili album "Kafana na Balkanu" 2008. godine. Spekulise se da je njihov odnos bio loš mnogo godina unazad. Anabela je, po razvodu i napuštanju grupe, započela solo karijeru, a Gagi je tražio novu pevačicu kako bi grupa nastavila da postoji.

foto: Darko Radovančev

Utehu je našao u tada nepoznatoj pevačici Marini Uzelac, sa kojom je snimio album "Pali anđeo" koji je postigao veliku popularnost i svideo se publici. Međutim, nakon godinu dana, ona je napustila grupu, a Gagi je i po njoj opleo tada, rekavši da je publika nije prihvatila.

foto: Printscreen

Marina nije odustala od muzike i nastavila je da nastupa po prestoničkim lokalima, a pevala je čak i sa Sašom Kovačevićem i Davorom Jovanovićem. Ona i dalje pleni svojim šarmom, a kako se navodi, ostvarila se i u ulozi majke.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.