DRAMA ESKALIRALA! SANDRA DOŠLA DA VIDI BEBU, PA ZAVRŠILA U JOŠ VEĆIM SUZAMA: Zgrabio njenog sina i poleteo ka autu!
Foto: printscreeen

bivši partner želi dobru majku za sina, a ne alkoholičarku

DRAMA ESKALIRALA! SANDRA DOŠLA DA VIDI BEBU, PA ZAVRŠILA U JOŠ VEĆIM SUZAMA: Zgrabio njenog sina i poleteo ka autu!

Sandra Obradović se, kako je sud odredio, pojavila na jedan sat da vidi svog sedmomesečnog sina, kog je tačno u minut doveo njen bivši partner V. B.

Objavljeno:

Ispred Centra za socijalni rad Zvezdara juče se odvijala prava drama - neutešna majka pojavila se sama, a njen partner je uz sebe imao privatno obezbeđenje.

Ne želeći da dete bude fotografisano, V. B. se okrenuo i "poleteo" kao automobilu. Nešto kasnije se, pak, vratio i odveo dete manekenki i bivšoj učesnici "Farme".

"Ne želim da izlažem svoje dete torturi niti da ugrožavam njegovu bezbednost", prokomentarisao je on, dok je Sandra čekala dobrih pola sata na svog mališana.

"Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Ja sam dete uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pije i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kliniku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila", tvrdi V. koji, kako kaže, ne beži od toga da joj vrati dete kada se uveri da je ona dobro i da se izlečila.

"Ja ne želim da moje dete bude bez majke, niti želim da joj ga oduzimam. Želim samo da ona bude dobro i da bude dobra majka mom detetu. Želim da moje dete bude bezbedno, a trenutno nije tako", ističe on i dodaje: "Plaćao sam dve dadilje, ali je ona tek tada radila šta je želela. Imala je viška slobodnog vremena, pa je mogla da izlazi i provodi se, a dete je zanemarivala", tvrdi on.

Sandra Obradović je sedmomesečnog sina nakon jednog sata vratila ocu, a onda je kroz suze rekla da je njen partner sve slagao.

"Nije istina da sam odbila da odem u kliniku, to je laž. Rekla sam mu da uvek mogu otići na razgovor, pregled, testiranje, na šta god, ali njemu to nije bilo dovoljno. On želi da me hospitalizuje, da me proglasi ludom i nepodobnom kako bi mogao da radi šta želi. Ja nisam alkoholičarka, kao što ni on nije lekar da bi mi davao dijagnoze. Vladimir želi da nasilje koje nada mnom vrši godinama prikrije lažima i klevetama protiv mene. To mu, koliko vidim, polazi za rukom", rekla je ona.

Imam potrebu da sa svima vama podelim moju stranu price... moje ime je Sandra Obradovic, i u prvi plan bih istakla da je za mene u zivotu najbitnija uloga to sto sam majka jednog predivnog andjela koji se zove Andrej i ima samo 7 meseci i nije pored mene dok vam sve ovo pisem... Osim sto sam majka, smogla sam snage da priznam i da sam zrtva psihickog i fizickog nasilja vec dve godine od strane oca svog deteta.Nasilje nadamnom pocelo je dok sam bila u drugom stanju, kada sam vise puta zavrsavala u bolnici Narodni front i moglo je da se desi da se prevremeno porodim. Moja trudnoca bila je rizicna zbog udaraca koje sam dobijala skoro svakodnevno, kao i samog stresa, ali sam zbog straha o tome tada cutala i kao jedini prioritet u tim momentima sam videla da rodim svoje dete zivo i zdravo.Mozda ce neko reci da sam naivna, ali sam tada verovala da ce se nakon porodjaja neke stvari smiriti i promeniti, ali je postalo cak i gore, do granice nepodnosljivog.... Desavalo se da me udara i dok dete drzim u narucju.Otac mog deteta je nazalost vrlo mocan u ovom gradu, pa reci i pretnje koje mi je svakodnevno izgovarao nisu bile ni malo naivne i ulivale su mi ozbiljan strah. Osim sto me je vredjao, ponizavao, omalovazavao, govorio je da ce mi oduzeti dete, da ce me ubiti, da ce potplatiti ceo grad i da ima veze i poznanstva u svim drzavnim ustanovama, kao i u medijima, rekao mi je da ima toliku moc da me predstavi najgorom osobom, majkom i da ce me smestiti u ludnicu.I pored svega toga skupila sam hrabrosti i snage i odlucila sam se da verujem u pravni sistem nase drzave, pa sam preduzela sledece korake i pokusala da pronadjem pravdu na tom putu...

Објава коју дели Sandra Obradovic (@missobradovic) дана

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.