NAŠA VODITELJKA POBROJALA ČEMU SE SVE PODVRGLA KAKO BI SAČUVA LEPOTU! Priznala, bez botoksa ne može da živi!
Foto: Printscreen

njoj to nije tabu tema

NAŠA VODITELJKA POBROJALA ČEMU SE SVE PODVRGLA KAKO BI SAČUVA LEPOTU! Priznala, bez botoksa ne može da živi!

Voditeljka Dragana Katić otkriva kojim sve metodama uspeva da i nakon tri decenije rada na televiziji izgleda sveže, njegovano i atraktivno

Objavljeno:

Dragana godinama važi za jednu od najlepših domaćih voditeljki. S obzirom na to da nikada nije krila kojim se estetskim intervencijama podvrgavala otkrila je i šta će korigovati pre povratka na male ekrane nakon dva meseca medijske pauze.

– Nastavljam sa redovnom njegom lica u skladu sa mojim godinama. To je agresivnija nega od one koju praktikuju djevojke od 20 godina. Primenjujem razne metode za njegu lica, mezoterapiju, hidriranje… Sve se to radi iglama. Hijaluron koristim, vrlo je važan. Kolagen ubrizgavam u lice takođe. Botoks najmanje iz razloga što ne želim da blokiram mimiku. Bilo bi ružno da ne mogu da pokrenem lice, pogotovo zato što od toga živim.

Dragana otkriva i da se prethodna dva meseca dobro odmorila.

– Posle 30 godina karijere napravila sam toliku poslovnu pauzu. U početku sam bila uplašena i nesnađena, ali sam se brzo snašla i lepo odmorila. Nedostajali su mi ljudi, ali mi je bio potreban mir. Trebalo nam je svima da se pročistimo od gužve i od tempa na koji smo navikli – objašnjava Katićeva, koja je nedavno sa sinovima Bobanom i Bojanom proslavila njihov 22. rođendan.

– Poželela sam im da budu bezbrižni, da slede ono što žele, da ispunjavaju želju po želju. Ponosna sam kakvi su momci, pa sam im poželela da se ne menjaju kao ljudi – ističe voditeljka, a potom otkriva na kojim principima je gradila vaspitanje svoje dece.

– Poštenje, odgovornost i iskrenost. Važno mi je bilo da sve rade u skladu sa poštenjem. Učila sam ih da budu pošteni prema sebi i prema drugim ljudima – završava Dragana, i otkriva da se uskoro nastavlja snimanje emisije „Nikad nije kasno”:

– Krajem maja startujemo sa snimanjima novih emisija, u kom obliku, ne znamo još uvek – dodala je Dragana, piše Blic.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.