TVRDILA JE DA NOSI GILETOVO DETE, SADA JE PROGOVORILA O NJEGOVOM RAZVODU! Nakon ovoga se ne može oprati, brutalno!
Foto: printscreen

znamo je iz zadruge

TVRDILA JE DA NOSI GILETOVO DETE, SADA JE PROGOVORILA O NJEGOVOM RAZVODU! Nakon ovoga se ne može oprati, brutalno!

Pevač Amar Gile Jašarspahić razveo se posle skoro četiri godine braka

Objavljeno:

Ena Sarajlić i Amar od decembra prošle godine ne žive zajedno, a u februaru su pokrenuli brakorazvodnu parnicu pred sudom.

- Razveo sam se. Nije nam išlo u braku, te smo odlučili da svako ode na svoju stranu. Uredno plaćam alimentaciju i koristim svaki slobodan trenutak kada nemam nastupe i koncerte da provedem sa sinom - potvrdio je priču Amar Gile za "Blic".

foto: Instagram

Pojavila se i priča da je zadrugarka Nataša Radan razlog razvoda, s obzirom da je prethodno imao aferu s njom, na šta je Gile ovako reagovao:

Pri samom početku intervjua za jednu televiziju, pevač je najavio da će odgovoriti i na to pitanje. Na informaciju koju je Nataša izjavila u rijalitiju kako je mozda trudna sa pevačem, on je jednostavno odgovorio: "Neka rodi, daćemo mu lepo ime."

foto: printscreen

Ipak, pevač je oštro demantovao bilo kakvu vezu sa Natašom još pre nekoliko meseci.

Tim povodom se oglasila Nataša Radan, bivša zadrugarka za koju se špekulisalo da je bila intimna sa pjevačem, dok je on bio u braku, te je ona prokomentarisala razvod poznatog pjevača.

- Pošto se još uvek piše da sam ja razlog razvoda, što sam demantovala više puta, reći ću samo da mi je žao što je došlo do toga uopšte, pogotovo ako moje učešće zaista ima bilo kakve veze sa tim. Meni zapravo, nije jasno, zašto on ne potvrdi da nismo bili intimni, već ostavlja prostora za sumnju - rekla je Nataša za portal "Srbija Danas".

foto: Sonja Spasić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.