SINANOVA ĆERKA DAJE OGROMNU NOVČANU NAGRADU KO JOJ DA INFORMACIJU O BRATU: Svako ko zna gde je Rašid, neka se javi!
Foto: Dragana Udovičić, Printscreen Instagram

DOSTA JOJ JE!

SINANOVA ĆERKA DAJE OGROMNU NOVČANU NAGRADU KO JOJ DA INFORMACIJU O BRATU: Svako ko zna gde je Rašid, neka se javi!

Naslednica pokojnog Sinana, Đulkica Sakić, oglasila se putem društvene mreže Instagram pa poručila da će nagraditi onoga ko joj pomogne da pronađe brata Rašida, za kog zajedno s majkom sumnja da je podmetnuo požar u porodičnoj kući u Loznici.

Objavljeno:

On je, inače, poslednjih meseci u bekstvu, a maćeha Sabina i sestra po ocu otvoreno su ga optužile da je pre dve nedelje podmetnuo požar.

"Svako ko ima bilo kakvu informaciju vezanu za to gde je se nalazi Rašid Sakić, bilo bi poželjno da se javi u inboks sa bilo kojom fotografijom ili dokazom. Svaka informacija koju dobijem biće zaštićena, neću dozvoliti da neko bude ugrožen. Sladi velika novčana nagrada", poručila je ona.

foto: Printscreen Instagram

"Svako ko ima bilo kakvu informaciju vezano za požar u Loznici neka mi javi u inboks. Sledi velika nagrada", isticala je ona, koja se po svemu sudeći neće smiriti dok Rašida ne pronađe.

S druge strane, Sinanov sin napomenuo je da nema ništa s time za šta ga optužuju! Njegov advokat Slobodan Antonić poslao je pismo našoj redakciji u kojem je njegov klijent Rašid naveo da su Sabina i Đulkica patološki lažovi.

foto: Printscreen Instagram

"Posle nesreće i nepravde koje su me zadesile, konstruisane opet od maćehe Sabine, optužen sam za nešto sa čim nemam nikakve veze. Sramno je to što javno iznose porodične stvari i, što je najgore, klevetaju. Moja sestra po ocu tvrdi da sam čas na Novom Beogradu, čas im se motam oko kuće, i to naoružan do zuba. Ona je patološki lažov, iznosi gnusne laži i takve ogavnosti koje može da smisli samo bolesna osoba. Osim njene najstarije ćerke, ne znam uopšte kako joj izgledaju mlađa deca jer sam puno vremena proveo u zatvoru", tvrdi on.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.