IGOR KOJIĆ PODNEO PAPIRE ZA RAZVOD! Severina u dugovima do guše, Kojić ne želi probleme i histeriju!
Foto: Dragan Kadić

DOSTA MU JE

IGOR KOJIĆ PODNEO PAPIRE ZA RAZVOD! Severina u dugovima do guše, Kojić ne želi probleme i histeriju!

Hrvatska pevačica Severina Kojić i sin pevača Dragana Kojića Kebe Igor Kojić rešili su da stave tačku na četiri godine dug brak.

Objavljeno:

Prema navodima medija, Igor Kojić je podneo zahtev za razvod braka, a kako saznajemo, razlog je to što pevačica ima brojne finansijske probleme, te ne može više da izdržava Igora i njegovu porodicu.

Naime, Severina je nekoliko dana nakon proglašenja vanrednog stanja u Srbiji usled pandemije koronavirusa došla u Beograd i provela skoro dva meseca kod svekra Kebe u porodičnoj kući na Bežanijskoj kosi, gde su počele velike razmirice između nje i Igora.

- Igor je od samog početka veze navikao da Severina zarađuje mnogo para od nastupa, a da on lagodno troši. Dečko nema zanimanje, njemu je jedini cilj da uživa, putuje i da za to troši Severinine pare. Kad je krenula pandemija, Severina je prestala da nastupa, kao i svi pevači, a pošto ima mnogo kazni koje mora da plati sudu, plus životne troškove, koji uvek padnu na nju, morala je da, narodski rečeno, zavrne slavinu. Igor je tad poludeo - objašnjava izvor za Srpski Telegraf i otkriva da su problemi bili sve veći kako su Severinina dugovanja rasla.

foto: Public

- Severina nije znala da duguje državi Hrvatskoj stotine hiljada evra zbog prekršaja koje je pravila vezano za svoje dete Aleksandra jer je često menjala advokate. Kad su je obavestili, ženi se slošilo, a Igor je pukao. Rekao je da je to sve njena krivica, da će porodica bankrotirati zbog nje, a ona mu je rekla: "Dosta sam ja izdržavala i tebe i tvoju porodicu. Hoćeš novac? Uzmi, pa zaradi". Nakon toga, Igor joj je rekao da su završili svaku priču i da hoće razvod. Ona je ubrzo otišla u Zagreb, a on je podneo zahtev za razvod braka - zaključio je izvor.

Kako dalje saznajemo, Igora roditelji nisu podržali u ovoj nameri. Rekli su mu da ne može sad da ostavi ženu u problemima, ali on ne želi nikoga da sluša i ubeđen je da je razvod najbolja opcija.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Igorom, kao i sa Severininim PR Davorom Grginom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja broja nisu odgovarali na naše pozive i poruke

Duguje državi 208.000 evra

Srpski telegraf prvi je pisao o tome da pevačica državi Hrvatskoj mora da isplati paprenih 208.000 evra zbog toga što je čak osam puta prekršila zabranu objavljivanja fotografija maloletnog sina Aleksandra. Prema navodima izvora, Opštinski sud u Zagrebu je doneo tu presudu zarad zaštite bezbednosti deteta, a Severina se žalila Drugostepenom županijskom sudu u Dubrovniku, koji je njenu žalbu odbio i potvrdio presudu Opštinskog. U međuvremenu, osam puta je objavila fotografije na kojima se vidi Aleksandar, a kazna joj se svaki put duplirala. Prva je bila oko 700 evra, sledeća 1.400 evra i tako je ubrzo dostigla ogroman iznos.

foto: Filip Plavčić

Igorov advokat kontaktirao sa Seve

Severina Kojić, otkako se vratila u Zagreb, nije se videla sa suprugom Igorom, a kako saznajemo, mali Keba je odlučan u nameri da se razvede.

- Igor i Seve već duže vreme nisu u dobrim odnosima, a sada je njegov advokat kontaktirao sa njom oko razvoda. Igor čak nije hteo ni sam da je zove jer zna da bi pokušala da ga odgovori, što se već desilo, a on je popustio samo zbog malog Aleksandra.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.