ĆERKU MU SVI ZNATE, ALI SUPRUGU DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA DO SADA NISTE VIDELI! Imaju samo jednu sliku sa slave!
Foto: printscreen

javnost nema priliku da je gleda

ĆERKU MU SVI ZNATE, ALI SUPRUGU DRAGANA STOJKOVIĆA BOSANCA DO SADA NISTE VIDELI! Imaju samo jednu sliku sa slave!

Muzički ekspert Dragan Stojković Bosanac trenutno je deo žirija popularnog takmičenja "Zvezde Granda" u kojem kao mentor podučava nove mlade nade srpskog šoubiznisa

Objavljeno:

Bosanac je privatno porodičan čovek, a sa suprugom Dunjom sa kojom je dugi niz godina u braku ima dvoje dece Aleksandra i Aleksandru.

Iako, su njih proveli više od polovine svog života zajedno, javnos retko ima priliku da Dunju vidi ispred kamera.

A evo kako je Stojković jednom prilikom prokomentarisao svoju lepšu polovinu.

- Drago mi je da supruga nikada nije želela da bude zvezda preko druge zvezde. Ona mi je najveća i iskrena podrška u smislu nečega što se zove ljubav prema porodici i deci, a dođem i ja tu na red kao suprug. Prava stvar je kada se to oseti. Pazi me i priprema mi omiljenu hranu. Jako volim punjene paprike, a ona to izvanredno kuva, kao i hurmašice, kadaif. Mnoge sam probao, ali kadaif moje Dunje se može meriti sa onim iz Istanbula - rekao je Stojković svojevremeno za "Faktor.ba".

Na fotografiji koju je jednom prilikom podelila njihova ćerka možete videti osim Bosanca, pevačice Aleksandre Džidže Stojković, i pevača Darka Capana i Dunju Stojković, Stojkovićevu suprugu. Pomenuta fotografija nastala je na krsnoj slavi ovog bračnog para.

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.