VODITELJKU PREVARIO PARTNER, SVI U EMISIJI SAZNALI ZA TO: Nije mogao da podnese što ima veću platu od njega!
Foto: printscreen

šok

VODITELJKU PREVARIO PARTNER, SVI U EMISIJI SAZNALI ZA TO: Nije mogao da podnese što ima veću platu od njega!

- Opekla sam se i bila prevarena - priznaje Dragana Katić pred svima

Objavljeno:

Nekadašnja voditeljka "Zvezda Granda" Dragana Katić gostujući u jednoj emisiji pričala na temu muško - ženskih odnosa, te je u jednom momentu ispričala i svoja iskustva sa muškarcima, ali i iskreno priznala da je bila prevarena.

foto: printscree

U jednom segmentu emisije povela se tema da li veza može biti uspešna ako partneri nisu materijalno jednaki, na šta je voditeljka Dragana imala jasno izražen stav:

- Veza ne može da bude uspešna ukoliko partneri nisu egal tj jednaki. Muškarac može da ima više, jer ako on ima manju platu on jako teško može da se nosi sa ženom koja ima veću. Pogotovo ako je žena društveno priznata - rekla je Dragana, a na pitanje, šta jednu ženu koja ima sve, može da fascinira odgovorila je da je to stav.

- Mora da ima stav. On mora da iznese takvu ženu. Ja bih se ponosila nečim, ako je neko moj uspešan u oblasti u kojoj je, ali očekujem uzajamnu rekaciju.

Zatim je usledila igrica u kojoj je svaki gost dobio neko lični pitanje, a na pitanje da li je Dragana u životu češće varala ili bila prevarena, iskreno je odgovorila:

- Opekla sam se i bila prevarena - rekla je Dragana.

(Espreso.co.rs/Grand online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.