KIJA KOCKAR ZVANIČNO POSTALA MILIONERKA! Uzmite čašu vode i spremite se da ćujete ogromnu cifru na njenom računu
Foto: Printscreen

Ima se, može se

KIJA KOCKAR ZVANIČNO POSTALA MILIONERKA! Uzmite čašu vode i spremite se da ćujete ogromnu cifru na njenom računu

Od učešća u žiriju u popularnim talent šou-programima, preko muzičke karijere i reklama na društvenim mrežama

Objavljeno: 09:53h

Kija Kockar već tri godine unazad važi za jednu od medijski najispraćenijih ličnosti na domaćim prostorima, a često je prati i epitet jedne od retkih učesnica rijaliti šou-programa koja je uspela da unovči svoju popularnost.

I dok u "Zadruzi" i "Parovima" iz godine u godinu borave jedni te isti likovi, koji između dve sezone pokreću biznise koji jedan za drugim propadaju, Kija, kako mnogi vole da kažu, "pretvara u zlato sve što dotakne".

Od učešća u žiriju u popularnim talent šou-programima, preko muzičke karijere i reklama na društvenim mrežama, pa sve do autobiografske knjige sa njenim potpisom, Kockareva postiže jedan uspeh za drugim, a sve to, naravno, donosi dobru zaradu.

foto: Printscreen

Sudeći prema podacima jednog sajta koji se bavi procenom pokretne i nepokretne imovine, čije je rezultate sama pevačica objavila na svom Instagram nalogu, ona je u protekloj godini bila "teška" između jednog i pet miliona dolara, dok je ova cifra u 2018. godini bila znatno manja, odnosno između 100.000 i milion dolara.

Bonus video:

(Espreso.co.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.